DOGODILA SE LJUBAV

Nova gospođa Beckham: ‘Brooklyn i ja nismo kliknuli na prvu. Ne mogu vam reći što se kasnije dogodilo...‘

Glumica i model, kći milijardera otkrila je kakve je osjećaje imala prema suprugu kada su se upoznali prije pet godina

Brooklyn Beckha i Nicola Peltz na tržnici

 Rachpoot.com/Splashnews.com/Splash/Profimedia

Nicola Peltz (27), koja krasi naslovnu stranicu kolovoškog izdanja magazina Tatler s golemom najavom "Nova gospođa Beckham", u velikom je intervjuu pričala o svojim ulogama u filmu ‘Transformers: Doba izumiranja‘ i seriji "Motel Bates Motel", karijeri, no najviše o svojoj ljubavi, vezi i braku s Brooklynom Beckhamom (23), sinom Davida i Victorije Beckham za kojeg se udala u travnju.

A njezino priznanje da joj se s Brooklynom Beckhamom nije dogodila ljubav na prvi pogled mnoge je šokirala. Bogata nasljednica, glumica i model priznala je da nisu kliknuli i nisu se povezali kada su se počeli družiti.

Kada se par upoznao prije pet godina nije bilo ni leptirića nit‘ su zazvonila zvona.

Nicola je za Tatler rekla: "Nismo se slagali... Ja sam imala dečka, on je imao djevojku."

Ostali su u površnom kontaktu.

- Zapravo smo se jednom sreli i otišli na večeru. Bio mi je prijatelj, ali ne i blizak prijatelj - kazala je.

Romantični osjećaji javili su se kada su se slučajno susreli na zabavi za Noć vještica u domu Leonarda DiCaprija, 2019. godine.

- Ne mogu vam reći što se dogodilo, ali od tada smo bili nerazdvojni - rekla je Peltz.

image

Nicola Peltz na naslovnici Tatlera, kolovoz ‘22.

Tatler

Nakon dvije i pol godine veze Brooklyn i Nicola su se vjenčali na raskošnoj ceremoniji na imanju njezine obitelji u Palm Beachu na Floridi. Svadba je koštala 3,5 milijuna eura.

Lijepa plavuša novinarima je otkrila da iako uživaju u zabavama i tulumarenju, ona i mladi Beckham više vole ugodne večeri kod kuće nego izlaske.

- Mi smo poput starog bračnog para. Sretni smo kada smo doma i gledamo televizijske serije u društvu naših pasa.

Par koji je spojio dvije superbogate i uspješne obitelji trenutno živi u SAD-u. O Beckhamovima se sve zna, jer su i tata David i mama Victoria slavni zbog nogometa, glazbe i mode. Peltzovi možda nisu toliko javno eksponirani, no njezin otac Nelson Peltz (79) je milijarder. Poslovno carstvo izgradio je sam, počevši kao vozač kamiona.

Tata Peltz bio je jedan od najglasnijih pristaša Donalda Trumpa, organizirao je i prikupljanje sredstava za njegov ponovni izbor, no nakon događaja na Capitolu, kada su Trumpove pristaše provalile u zgradu Kongresa, izjavio je kako je požalio što je ikad glasao za Trumpa. Peltz ima desetoro djece, osmero s trećom suprugom Claudijom Heffner Peltz. Žive na Floridi u vili s 27 spavaćih soba, klizalištem i jatom albino-paunova.

Iako se zet ne mora brinuti oko novca, punac navodno podržava njegove napore u karijeri. Čak je, rekla je Nicole u Tatleru, ponudio savjete za emisiju "Cookin‘ with Brooklyn" koju njezin suprug radi na Facebook Watchu.

- Brooklyn se u svojim emisijama bavi uzbudljivim stvarima, a ima i poslovne planove. I to je stvarno slatko. Zna nazvati mog tatu i pitati: "Što misliš o ovome?" Volim gledati kako uči od mog oca.

Iako supruga lijepo zbori, činjenica je da se u poslovnom smislu mlađahni Brooklyn još uvijek traži - bavio se modelingom, a onda je sa 16 godina odlučio postati fotograf.

Fotografirao je kampanju za Burberry Brit, no niz istaknutih profesionalaca nije imalo baš previše lijepih riječi za njegov rad.

Zatim je 2017. najavio da će pohađati uglednu Parsons School of Design u New Yorku, ali je odustao godinu dana kasnije rekavši da mu nedostaje obitelj u Velikoj Britaniji. Iste godine objavio je vlastitu knjigu fotografija pod nazivom "What I see".

Započeo je stažiranje kod Rankina, jednog od najcjenjenijih fotografa i snimatelja u svijetu, 2019. godine. Rankin je, pričalo se, bio impresioniran mladićevom fotografijom Sir Davida Attenborougha koju je ovaj snimio u Africi. No, njegove su kolege navodno bile zapanjene "nedostatkom osnovnih znanja" koje je Brooklyn pokazao tijekom stažiranja.

Nicola ga je u Tatleru žestoko branila, rekavši da je njezin suprug, kada je posao u pitanju, uvijek "osjećao velik pritisak da ugodi ljudima, a to mu se nimalo nije sviđalo".

Otkrila je da je sada, kada gradi karijeru kuhara, "u raju".

-Još od pandemije, sve o čemu želi pričati je kuhanje. Jednog dana sam ga počela snimati i rekla - "Ovo je tvoja ljubav"- rekla je, dodavši da će mu u tome i svemu drugome biti čvrsta podrška.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:51