IZDANO UPOZORENJE

Nova drama Brada Pitta: požar se opasno približio njegovoj vili, vatra guta sve pred sobom

Veliki plamen obuhvatio je ovo područje u ponedjeljak popodne i do jučer navečer spalio je preko 15 tisuća jutara zemlje
Brad Pitt
 The Image Direct/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Kuća na plaži u vrijednosti 5,5 milijuna dolara, a čiji je vlasnik slavni glumac Brad Pitt, mogla bi nastradati u požaru koji prijeti području Kalifornije.

Veliki plamen obuhvatio je ovo područje u ponedjeljak popodne i do jučer navečer spalio je preko 15 tisuća jutara zemlje, piše The Sun. Imovina Brada Pitta nalazi se u zoni za koju je izdano upozorenje za evakuaciju, što znači da postoji potencijalna prijetnja za ljudske živote, ali i imovinu.

image
Imovina Brada Pitta
Carrillo/celebrityhomephotos.com/Pacific Coast News/Profimedia

57-godišnji glumac kupio je vilu sjeverno od Santa Barbare za 4 milijuna dolara 2000. godine, iste godine kada se vjenčao svojom prvom suprugom Jennifer Aniston. U posljednje vrijeme njegova obitelj iz Missourija koristi je kao svoju kuću za odmor kada dolaze u posjet slavnome glumcu.

"Brad i Jen proveli su puno romantičnih trenutaka u toj kući. Brad i dalje ponekad dolazi ovdje, ali uglavnom kuću koristi njegova obitelj koja mu dolazi u posjet. Ipak, on jako voli tu kuću i ona za njega ima sentimentalnu vrijednost. Njegova druga supruga, Angelina, nije baš bila veliki fan kuće, ali je Brad odbijao prodati je", rekao je izvor blizak glumcu za The Sun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:01