KOKTEL LJUBAVI

Nogometaš varao suprugu i ljubavnicu s trećom ženom: ‘Riječ je o manekenki, i s njom je razmišljao o djeci‘

Kyle Walker ima sa suprugom troje djece, a sada očekuju i četvrto, dok s ljubavnicom ima dvoje djece

Annie Kilner, Kyle Walker i Lauryn Goodman

 Profimedia/

Ljubavna drama ide dalje! Zvijezda Manchester Cityja, Kyle Walker, varao je svoju suprugu Annie Kilner i ljubavnicu Lauryn Goodman s trećom ženom, prenosi Daily Mail. Nogometaš je neimenovanu manekenku upoznao u klubu početkom 2019. godine, četiri mjeseca prije nego što se na kratko razišao od supruge Kilner i prije odnosa s Goodman.

Veza je s manekenkom trajala do rujna 2021. godine, a par je, prenosi britanski medij, razmišljao o tome da imaju djecu. Kao što znamo, Walker ima sa suprugom troje djece, a sada očekuju i četvrto, dok s Goodman ima dvoje djece, trogodišnjeg sina i petomjesečnu kćer.

image

Annie Kilner

Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Goodman je optužila Walkera da živi dvostruki život, htjela je da nogometaš prizna svoju djecu koju ona odgaja. Zato je ljubavnica donijela njegovoj supruzi DNK test koji potvrđuje nogometaševu nevjeru, a sve to rezultiralo je izbacivanjem zvijezde Manchester Cityja iz obiteljskoga doma.

Iako se nogometaš nadao oprostu za svoju nevjeru, mala je šansa da će ga dobiti. Walker je s Goodman imao ozbiljan odnos, koji su potvrdili čak i neki od njegovih suigrača. Kako izvori prenose, Walker je na FaceTime zvao Goodman i gledao svog sina, a nekada joj je znao izjaviti ljubav.

image

Lauryn Goodman

Stephen Crawshaw/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Stephen Crawshaw/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Volim te, ali ponekad učiniš da te mrzim", prenio je jedan izvor Walkerove riječi. Ipak, nogometaš je tražio od Goodman da njihov odnos drži u tajnosti, kao i njihovu djecu. Goodman je odlučila da svoju djecu neće tajiti pa je, kako Kilner ne bi saznala za tajnu romansu preko medija, osobno s njom porazgovarala jer Walker nije htio.

Iako se o ovoj obiteljskoj drami posljednjih tjedana piše puno, do sada nije bilo spomena o trećoj ženi. Identitet manekenke s kojom je bio od 2019. do 2021. godine još uvijek nije poznat javnosti, a Walker se o ovom pitanju nije oglasio ni na društvenim mrežama, ni u medijima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 11:40