ŽIVOTNI PAD

Njemačka javnost nije mogla vjerovati svojim očima: Becker na TV prodaji reklamira kampere!

Boris Becker postao je trener mladog tenisača iz Danske Holgera Runea, ali zabranjen mu je odlazak na Wimbledon

Boris Becker

 Sandy Dinkelacker/Imago Sportfotodienst/Profimedia/Sandy Dinkelacker/imago Sportfotodienst/profimedia

Bivša teniska zvijezda Boris Becker (55) postat će novo lice njemačke televizije za marketinšku kampanju prodavanja rabljenih kampera.

Becker, nekoć osvajač šest Grand Slamova i osvajač zlatne olimpijske medalje, fotografiran je na snimanju za Wohn Mobil Park gdje pozira ispred kampera.

"Posjeti neka druga mjesta češće: točno moja stvar", stoji na natpisu koji drži. Na snimkama se smije, nasmijan je, nosi kariranu košulju i drži ruke prekrižene. Fotografije možete pogledati ovdje.

U reklami Becker zamjenjuje Konnya Reimanna (68), bivšu TV zvijezdu koja je bila lice brenda od 2021. do listopada 2023. Becker se puno pojavljivao u javnosti nakon izlaska iz zatvora i izgleda kao da želi ponovno izgraditi svoj imidž.

image

Boris Becker

Julien De Rosa/Afp

Teniska zvijezda nastoji otplatiti svoje dugove i stabilizirati svoje financije nakon što je prošle godine bio u zatvoru zbog nesposobnosti da otplati dugove. Becker je, naime, u travnju 2022. dobio kaznu od dvije i pol godine zatvora zbog skrivanja milijunske imovine nakon što je proglasio bankrot, ali je pušten iz britanskog zatvora u prosincu.

Najavio je i svoj povratak tenisu i otkrio da trenira iznimno talentiranog Danca Holgera Runea. Ipak, u uvjetima izlaska iz zatvora Beckeru stoji da mu je zabranjen ulazak u Ujedinjeno Kraljevstvo, stoga ovog ljeta nije mogao ići na Wimbledon, a isto ga očekuje i nagodinu.

image

Boris Becker u ulozi trenera tenisača Holgera Runea

Tiziana Fabi/Afp

Ponosan je na to što je trener tenisača Runea. "Ponosan sam što me je pitao. Kontakt postoji već duže vrijeme", rekao je.

Uz pomoć poslovne partnerice i analitičarke rizika, svoje djevojke Lilian de Carvalho Monteiro (34), Becker je odradio niz uspješnih pojavljivanja. Lilian je, inače, službena direktorica Boris Franz Becker i sada upravlja svim poslovima vezanim uz njegov povratak nakon što se bivša teniska zvijezda razišla s dosadašnjim savjetnicima.

image

Lilian de Carvalho Monteiro i Boris Becker

Www.lucasgro.eu/Ipa-agency.net/Ipa/Profimedia/

U veljači je Nijemac izašao na pozornicu na filmskom festivalu u Berlinu kako bi promovirao svoj film "Boom! Boom! Svijet protiv Borisa Beckera", dokumentarac koji prikazuje njegove trijumfe, neuspjehe i sve između.

Podsjećamo, Becker je bankrotirao u lipnju 2017. dugujući vjerovnicima gotovo 50 milijuna funti, a u travnju 2022. poslan je u zatvor Wandsworth zbog slučaja insolventnosti.

Zatajio je svoj udio u nekretnini vrijednoj milijun funti u svom rodnom gradu Leimenu u Njemačkoj, sakrio je bankovni kredit od gotovo 700.000 funti, vrijedan 1,1 milijun funti s kamatama. Utvrđeno je da je zatajio i 75.000 dionica u tehnološkoj tvrtki čija se vrijednost procjenjuje na 66.000 funti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:33