JELENA KARLEUŠA

‘Nisam imala što da obučem, čak ni za čarape. Čudna sam i burna, ali uvijek svoja‘

Poznata pjevačica Jelena Karleuša proslavila je 27 godina glazbene karijere uz znakovitu poruku fanovima

Jelena Karleuša

 Instagram

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša obilježila je 27 godina glazbene karijere posebnom objavom na društvenim mrežama.

"27 godina karijere. Na današnji dan je izašao album za koji je moja majka pozajmila novac da bi ispunila moj san. Vjerovala je i nije pogriješila. Za prva TV pojavljivanja nisam imala ni što da obučem, nisam imala ni za čarape… ali sam bila odlučna u namjeri da poletim i uspijem. Nisam sumnjala ni jednu sekundu u to. Koliko borbe, muke, napada, nepravde, bola, suza, rušenja, padanja i USTAJANJA… Ali i najvećih uspjeha, fanova koje kao ja nema nitko, pomicanja granica hrabro, postavljajući temelje za čitavu moju branšu. Ali sve vi to dobro znate… Bili ste uz mene i u dobru i u zlu, kad sam bila svugdje zabranjena, ocrnjena, napadana i kad sam bila na 'vrhu svijeta' s velikim hitovima, najvećim koncertima, najhrabrijim projektima… Da citiram samu sebe, BEZ VAS SAM SAMO IDEJA, A S VAMA SAM REVOLUCIJA! Ovih 27 godina je bilo i VIVA LA DIVA i ALL ABOUT DIVA… a sada dolazi ALPHA. Ne znam obično, ne znam mirno… Čudna sam i burna, neshvaćena zauvijek, ali uvijek SVOJA. Hvala za prvih 27 godina puta…", poručila je Karleuša svojim obožavateljima i pratiteljima.

Objavila je i fotografiju na kojoj pozira u cvjetnoj haljini, a odmah su uslijedile i brojne reakcije. Mnogi su joj poručili da su preponosni na nju.

"Ponos", "Kako si ti ostala normalna sve ove godine, ja se tebi divim", "Mi smo tu da nastavimo vjerovati u tebe", "Svaka ti čast, boriš se kao prava lavica", "Žena, kraljica" - glasili su neki od brojnih komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2024 18:07