RAZMAŽENI GLUMAC

Nije mu se svidjela ponuda australskih vlasti, pa će za izolaciju iskeširati čak 2,5 milijuna kn

Byron Bay je tijekom pandemije postalo omiljeno mjesto slavnih koji su se tamo preselili
Mark Wahlberg
 Icu/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Za neke izolacija je zapravo – luksuzni godišnji odmor.

Na tu listu spada i 49-godišnji američki glumac Mark Wahlberg.

On trenutačno boravi u Australiji zbog snimanja reklame za jednu poznatu kladioničarsko-kockarsku tvrtku.

No, australske vlasti vrlo su oprezne po pitanju koronavirusa, pa tako svaki putnik, čak i celebrity, dolaskom u njihovu zemlju mora proći propisanu karantenu.

Wahlberg je jučer privatnim zrakoplovom sletio u Sydney i odlučio na karantenu spiskati čak dva i pol milijuna kuna.

Naime, australske vlasti odredile su mu mjesto gdje je sa svojim timom trebao provesti dva tjedna karantene. Radilo se o luksuznom hotelu, ali glumcu nije bio dovoljno dobar. Sam je od australskih vlasti tražio i dobio dozvolu da se na svoju ruku s timom samoizolira u luksuznom mjestu na obali zvanom Byron Bay.

image
Elkin Cabarcas/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Kako piše Daily Mail, cijena njegove samoizolacije na ovoj lokaciji bit će paprena jer je cijena jednog noćenja vrtoglavih 19 tisuća kuna. A on tamo mora biti 14 dana i to ne sam nego s cijelim timom...

U cijeni je i danonoćna zaštita koju čine dva policajca. Osim što čuvaju zvijezdu od proboja fanova, zaduženi su i za nadzor poštivanja protokola karantene, a za Wahlberga je u pripravnosti i privatna hitna pomoć.

Izolacija bi na kraju sa svim dodatnim troškovima Wahlberga ili, pak, producentsku tvrtku, trebala prema procjenama stajati gotovo pola milijuna dolara.

Nakon završetka karantene, Wahlberg bi na brzinu trebao snimiti reklamu u Sydneyu, a potom se vratiti svojoj supruzi i djeci na Beverly Hills.

Podsjetimo, Robbie i supruga Rhea u braku su već 11 godina, a zajedno imaju četvero djece – sinove Michaela (14) i Brendana (12) te kćeri Ellu (17) i Grace (10).

Inače, Byron Bay je tijekom pandemije postalo omiljeno mjesto slavnih, pa su tamo preselili Chris i Liam Hemsworth, Zac Efron, Olivia Newton-John te Isla Fisher i Sasha Baron Cohen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:02