SKRIVENI TALENT

Nicole Kidman uskoro bi mogla glumu zamijeniti pjevačkom karijerom: ‘Imaš nevjerojatan glas‘

U novoj seriji ‘The Undoing‘ Nicole Kidman i glumi i pjeva, a gledatelji su oduševljeni
Nicole Kidman u seriji The Undoing
 Landmark Media/Alamy/Alamy/Profimedia

Nicole Kidman (53) ne samo da glumi u novoj televizijskoj seriji "The Undoing", već je otpjevala i uvodnu melodiju. Glumica svoju publiku ne časti prečesto svojim glazbenim izvedbama, ali za novu seriju snimila je očaravajuću novu verziju poznate pjesme "Dream a Little Dream of Me", koju pamtimo po spektakularnoj izvedbi glumice i pjevačice Doris Day.

U uvodnom dijelu serije, uz "credite", čujemo tu pjesmu i vidimo mlađu verziju lika koji u seriji igra Kidman, kako bezbrižno ubire cvijeće i trči kroz idiličan krajolik.

image
Nicole Kidman i Hugh Grant u seriji The Undoing
Blossom Films-david E. Kelley Prod-made Up Stories - Tavernise, Niko - Album/Album/Profimedia


Kidman je i ranije znala pokazati svoje pjevačke talente, recimo kada je s Robbiejem Williamsom otpjevala duet "Something Stupid", kao i u popularnom filmu "Moulin Rouge", tako da su mnogi fanovi oduševljeni njezinim novim pjevačkim angažmanom kojega se može čuti tijekom otvorne špice serije.

Stoga, ako pomisli glumačku karijeru zamijeniti pjevačkom, vrlo je vjerojatno da će i u tom području biti vrlo uspješna jer ako e suditi po kritikama stručnjaka i fanova, njene vokalne sposobnosti su sjajne.



Inače, ova serija, pravi psihološki triler, adaptacija je romana Jeana Hanffa Korelitza, "Trebalo je znati". Nicole glumi Grace Fraser, terapeutkinju čiji se život počinje rasplitati u javnosti malo prije objavljivanja njezine prve knjige. Hugh Grant glumi njenog supruga Jonathana. Za Nicole je ovo bila važna godina na više načina.

image
Š Mike Blake/Reuters

Osim što je glumila u jednoj od najvećih novih TV emisija 2020. godine,"The Undoing", doživjela je, kao i cijeli svijet, i lockdown, a slomila je i gležanj dok je boravila u Nashvilleu u državi Tennessee.

image
Pascal Le Segretain

Nicole je također bila zauzeta snimanjem novog filma "The Prom" zajedno s Meryl Streep kad je koronavirus zaustavio filmsku proizvodnju početkom ove godine. Međutim, stvari su na kraju krenule bolje, za nju i za svijet, a serija "The Undoing" se upravo pojavila na HBO GO-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:36