LIJEPA GESTA

Nicole Kidman iskeširala 100 tisuća dolara za - šešir: ‘Ona je jedna od najvelikodušnijih duša‘

55-godišnja oskarovka bila je naotmjenoj dobrotvornoj zabavi u New Yorku kada je licitirala za rekvizit iz predstave

Keith Urban i Nicole Kidman

 Planet Photos/Planet/Profimedia

Slavna glumica Nicole Kidman šokirala je obožavatelje kad je ležerno iskeširala čak 100 tisuća dolara za šešir koji je svojevremeno nosio Hugh Jackman. Naime, 55-godišnja oskarovka bila je naotmjenoj dobrotvornoj zabavi Broadway Cares/Equity Fights AIDS u New Yorku u subotu kada je licitirala za rekvizit iz broadwayske predstave "The Music Man".

Uz masovne poklike, publika se na aukciji okrenula na svojim sjedalima kad se začulo da je netko nonšalantno ponudio 100 tisuća dolara za pokrivalo za glavu, a onda su shvatili da je to bila Nicole Kidman.

Odjevena u elegantno crno odijelo s hlačama, prošetala je do oltara, zagrlila godinu dana mlađeg kolegu Hugha Jackmana, preuzela svoju nagradu i rekla mu: "Volim te, volim Broadway i volim ono što rade u Broadway Caresu" te stavila odmah na glavu slamnati šešir.

Nakon glamuroznog događanja, Jackman koji je s Kidman glumio 2008. u filmu "Australia", kazao je okupljenima: "Poznajem Nic gotovo 30 godina. Radio sam s njom i mogu vam reći da ovo nije iznenađujuće. Ona je jedna od najvelikodušnijih duša koje poznajem. Velikodušnost i ljubav koje proizlaze iz Nicole Kidman ostavljaju me bez riječi. Hvala, Nic, na prijateljstvu i podršci!".

Kako bilo, radi se ipak o relativno maloj svoti za Nicole Kidman, čije se bogatstvo procjenjuje na oko 250 milijuna dolara, pa čak ako šešir i završi na dnu njezina ormara, definitivno se radi o dobro utrošenom novcu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:22