NASLOVNICA MAGAZINA

Nicole Kidman isfotošopirali do besvijesti, fanovi u šoku: ‘Jezivo, zašto ste joj to učinili?‘

‘Koji je smisao ove fotografije Nicole Kidman?‘ - pitaju se vjerni fanovi poznate glumice

Nicole Kidman

 Profimedia

Slavna glumica Nicole Kidman jedna je od (fotošopiranih) zvijezda koje su osvanule na u godišnjem holivudskom izdanu Vanity Faira, zajedno s Idrisom Elbom, Penelope Cruz, Kristen Stewart, Benedictom Cumberbatch, Simuom Liuom, Andrewom Garfieldom i Jae Rodriguez.

Slavna glumica krasi naslovnicu magazina, a njezine fotografije izazvale su podizanje obrva kod mnogih obožavatelja. Naime, Nicole je odjevena u oskudni Miu Miu kompletić koji izgleda poput školske uniforme, a čini se da je netko zaključio da joj je torzo prekratak pa ga je odlučio malo 'doraditi'.

"Koji je smisao ove fotografije Nicole Kidman? Ona je uvijek prekrasna, ali ovo izgleda jako jeftino. Ona je elegantna i ima ukusa, ali ove fotografije to nisu. Zaslužila je bolje od ovoga", glasio je jedan od komentara obožavatelja.

"Ovo je tako loše fotošopirano", "Zašto ste joj to učinili?", "Dodali su malo Nicole Kidman u puno Photoshopa", "Zašto infantiliziramo 54-godišnju Nicole Kidman?", "Apsolutno jezivo", "Užasno", "Nicole Kidman je sjajna, ali ovaj styling je užasan. Šokirana sam da je pristala na ovo" - glasili su samo neki od komentara obožavatelja na društvenim mrežama.

image

Komentari na Nicole Kidman

Screenshot Instagram

Ipak, neki smatraju da naslovnica izgleda dobro. "Hejteri će uvijek mrziti! Nicole izgleda sjajno", "Ovo vidiš kad umreš - Nicole Kidman koja odlučuje možeš li ući u raj ili ne", "Nicole Kidman u svojim 50-ima izgleda bolje od 90% ljudi u 20-ima" - glasili su neki od komentara podrške.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:13