STIŽE DJEVOJČICA

Nicolas Cage dobit će dijete s 31 godinu mlađom suprugom: ‘Najveća avantura u mom životu‘

‘Imat ću djevojčicu‘, najavila je glumačka zvijezda tijekom svog gostovanja u emisiji Kelly Clarkson Show

Nicolas Cage i Riko Shibata

 Backgrid Usa/Profimedia

Nakon dva sina, 58-godišnji glumac Nicolas Cage dobit će kćerkicu, što mu je prvo dijete s 27-godišnjom suprugom Riko Shibatom.

"Imat ću djevojčicu", najavila je glumačka zvijezda tijekom svog gostovanja u emisiji Kelly Clarkson Show u četvrtak. Cage je također otkrio kako su se već odlučili nazvati svoju kćer Lennon Augie po pokojnom Johnu Lennonu i Cageovom pokojnom ocu Augustu "Augie" Coppoli.

Cage inače ima 32-godišnjeg sina Westona kojeg je dobio s glumicom Christinom Fulton te 16-godišnjeg Kal-Ela iz trećeg braka s Alice Kim.

"Moj otac je bio DJ i album The Beatlesa 'Let It Be', posebno pjesmu 'Across The Universe', na svojoj radio stanici doslovce je stalno puštao. Meni je bilo samo četiri godine kada sam prvi put čuo tu pjesmu i ostao sam sleđen, paraliziran glazbom. Od tada, 'Across The Universe', koju je napisao John Lennon, ostala mi je najdraža pjesma ikada napisana i zauzima posebno mjesto u mojem srcu", ispričao je Cage, dodajući kako će svoju djevojčicu od milja zvati Lenny. Inače, u siječnju je otkriveno da Cage i Shibata čekaju svoje prvo dijete.

"Oduševljen sam. To će biti najveća avantura u mom životu, biti tata djevojčice", euforičan je Cage.

Cage i Shibata upoznali su se u Shigi u Japanu preko zajedničkih prijatelja, dok je Cage bio na snimanju 'Zarobljenika zemlje duhova'. Vjenčali su se prošle godine, što je je glumcu peti brak. Prva supruga bila mu je Patricia Arquette (1995.-2001.), s Lisom Marie Presley bio je od 2002. do 2004., pa naredne dvije godine s Alice Kim, a potom s Ericom Koike za koju se oženio, a još brže rastao 2019. godine. Brak je trajao svega nekoliko dana.​

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:30