DRAMA OKO VJENČANICE

Nicola Peltz optužena da širi ‘laži‘ o slavnoj svekrvi: ‘Jedino zanimljivo u vezi nje je to da se udala za Beckhama‘

David i Victoria su joj se obratili kako bi se pokušali pomiriti i pronaći način da se slažu

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz

 Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Nicola Peltz udala se za Brooklyna Beckhama tijekom ljeta, ali spajanje dviju bogatih obitelji daleko je od savršenog otkako su se vjenčali, piše Daily Mail.

Naime, Peltz je senzacionalno izjavila da ju je svekrva Victoria Beckham danima ignorirala nakon što joj je ponudila dizajn vjenčanice - prije nego što je pokvarila mladenkine planove i rekla da njezin studio ne može izraditi haljinu. Upućeni su sada rekli da 27-godišnja manekenka gura "lažnu priču‘" ostavljajući Victoriju ‘zbunjenom‘ jer ne razumije zašto snaha nastavlja "širiti ​​glasine o svađi" umjesto da ih "ugasi".

image

Victoria Beckham i Nicola Peltz

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Izvor je za The Sun rekao da je "najzanimljivija stvar u vezi Nicole je to što se udala za nekog iz klana Beckham".

David i Victoria su joj se obratili kako bi se pokušali pomiriti i pronaći način da se slažu.

- David i Victoria voljeli bi provoditi više vremena sa svojim sinom i njegovom suprugom, te bi im se tako pružila prilika da joj požele dobrodošlicu u njihovu obitelj, pogotovo s obzirom na to da Brooklyn praktički živi s njezinim roditeljima, naglasio je izvor.

Umjesto dizajnerskog komada iz Victorijina studija, Nicola je nosila raskošnu Valentino haljinu na vjenčanju s 23-godišnjim Brooklynom Beckhamom u travnju, no ona tvrdi da je prvotni plan bio da odjene Victorijinu haljinu koju je trebala posebno izraditi za nju.

Manekenka je rekla da je oduševljena mogućnošću da nosi haljinu koju je dizajnirala njezina svekrva Victoria, no danima se nije čula s bivšom Spice Girl, prije nego što ju je ova nazvala i rekla da ne želi napraviti haljinu za njen veliki dan.

Poražavajuća vijest ostavila je Nicolu u nedoumici, s obzirom na to da su se njezina stilistica Leslie Fremar i majka Claudia također trebale pridružiti dizajnerskom timu koji bi radio na vjenčanici. Plan je propao tijekom razgovora Victorije i Nicoline mame.

image

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz

Morane/Shutterstock Editorial/Profimedia

U velikom intervjuu za američko izdanje Grazije, 27-godišnjakinja je otkrila: "Povezali smo se kako bismo počeli dizajnirati haljinu, a onda je prošlo nekoliko dana te ja nisam ništa čula. Victoria je nazvala moju mamu i rekla da ‘njezin atelje ne stigne izraditi haljinu.‘"

Brižni suprug Brooklyn jasno je iznio svoje stajalište usred obiteljske svađe, rekavši da mu je Nicola "prioritet broj jedan" i da "jedni drugima čuvaju leđa 100 posto".

image

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz na Met Gali

Angela Weiss/Afp

Nicola, kći njujorškog milijardera Nelsona Peltza, pokušala je objasniti situaciju: "Planirala sam nositi Victorijinu vjenčanicu i bila sam uistinu toliko uzbuđena što mogu nositi dizajn koji je moja buduća svekrva napravila".

- Mislila sam da bi to bilo tako lijepo - opisala je Peltz.

Nakon Victorijina odgovora da nije mogla napraviti haljinu za svoju snahu, Nicola se savjetovala s mamom i Leslie, te se zapitala, ako se to već ne može dogoditi, koji je sljedeći korak.

- Već sam dugo obožavateljica Valentina i njihove mode. Bila sam stvarno sretna što sam mogla otputovati u njihov atelje da isprobam haljinu - podijelila je Brookynova supruga.

Drama oko vjenčanice bila je pojačana činjenicom da nije samo Victoria nosila haljinu sa svojim potpisom na dan vjenčanja, već su i četiri njezine najdraže prijateljice, kao i njezina majka prisustvovale svadbi noseći njezin dizajn.

image

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz

Rodin Eckenroth/Afp

Eva Longoria, Nadia Ferreria, Zanna Roberts Rassi i Romeova nekadašnja djevojka Mia Regan nosile su prekrasne VB haljine na veliki dan Brooklyna i Nicole.

Opisujući Victoriju i Davida kao "sjajnog svekra i svekrvu", Nicola je priznala da ju je "povrijedilo" kada je objavljeno da "nikada nije planirala" odjenuti haljinu svoje svekrve.

- Povrijedilo je moje osjećaje. Pokušavam si to ne dopustiti inače - istaknula je Nicola.

Brooklyn, za kojeg se uvijek znalo da je u prošlosti imao blizak odnos sa svojim roditeljima, braćom i sestrama, savršeno je jasno iznio svoj stav o razdoru kada je izjavio da mu je njegova žena "prioritet", prije nego što je dodao da uvijek "razgovaraju o stvarima koje ih muče" i "nastave kroz to zajedno", misleći na glasine i nagađanja o njihovim osobnim životima.

- Da budem iskren, moja supruga mi je očito na prvom mjestu i ne želim je nikada vidjeti uzrujanu. Čuvamo leđa jedno drugome 100 posto i idemo dalje zajedno - rekao je.

Nicola i Brooklyn vjenčali su se na svečanoj ceremoniji koja je održana na raskošnom obiteljskom imanju mlade nasljednice u Palm Beachu na Floridi ranije ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 03:38