PRUŽILA PODRŠKU

Nicki Minaj podržava 14-godišnjeg dječaka nakon što je ubio muškarca koji je napao njegovu majku: ‘Pravi je heroj‘

Čini se da je 40-godišnja reperica Nicki Minaj bila dirnuta izvještajima o pucnjavi koja se dogodila ovog mjeseca

Nicki Minaj

 Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Jeremy Brown (32) uhvaćen je na snimci kako je brutalno pretukao Charlishu Hood, sve dok njezin sin nije došao i ispalio nekoliko metaka, što je rezultiralo njegovom smrću.

Reperica Nicki Minaj, koja je ovog mjeseca dobila tužbu zbog navodne krađe glazbenikovog ritma za svoju pjesmu "I Lied" iz 2014. godine, obranila je tinejdžera i njegovu majku u objavi na njenoj Instagram priči u utorak.

Nicki je branila četrnaestogodišnjaka zbog ubojstva napadača i rekla da bi "rado" pomogla u plaćanju njegovog školovanja u budućnosti.

- Onaj četrnaestogodišnji dječak koji je izvadio pištolj kad je taj odrasli muškarac udarao njegovu majku u lice kao MUŠKARAC; pravi je heroj. Ako želi ići na fakultet, rado ću pomoći. To je ono što BI SVAKI sin trebao učiniti za svoju MAJKU, napisala je.

image

Nicki Minaj na svome Instagramu

/Instagram/nickiminaj

- Ona je odgojila sjajno dijete i trebala bi biti ponosna. Također, Bog je znao prije nego što je ona znala; da će biti napadnuta tog dana i pobrinuo se da imaju zaštitu SPREMNU. Bog je DOBAR, dodala je.

Hood i njezin sin prvobitno su optuženi za ubojstvo, zajedno s drugom optužbom za majku za zanemarivanje maloljetnika.

Međutim, tužitelji su kasnije povukli optužbe protiv majke - koja nije imala kaznenu prošlost - i njezina sina nakon što su se pojavili novi dokazi snimljeni mobitelom.

Prethodni snimci sigurnosnih kamera pokazivali su tinejdžera kako puca i unutar restorana i na parkiralištu. Međutim, novo objavljeni snimci iz restorana izgledali su kao da su prethodili napadu.

Vidjelo se kako Hood raspravlja s Brownom u restoranu, nakon čega je on počeo ponavljano udarati je u glavu, navodno na poticaj svoje djevojke, iako nije jasno što je točno dovelo do napada.

Izgleda da je nova snimka jasno pokazala da je pucnjava bila odgovor na napad. Prije njenog objavljivanja, tužitelji su navodno tvrdili da je Hood poslala poruku svom sinu da dođe u restoran nakon što je svađa započela, a također su tvrdili da mu je rekla da nastavi pucati na Browna i ubije ga čak i nakon što je već bio ranjen i onesposobljen, prenosi NBC 5 Chicago.

Ured državnog odvjetnika Cook Countyja izjavio je da se kreću u smjeru odbacivanja slučaja "u svjetlu novih dokaza".

- Na temelju činjenica, dokaza i zakona, nismo u mogućnosti zadovoljiti dokaze u vezi ovih slučajeva, izjavio je Ured državnog odvjetnika putem priopćenja.

Nicki je ranije ponudila plaćanje školarine nekim svojim pratiteljima na Twitteru 2017. godine, a 2018. godine je otišla još dalje osnivanjem programa "Student of the Game" za financiranje fakulteta.

image

Nicki Minaj

/Instagram/nickiminaj

Te godine je odabrala 37 dobitnika koji su na Twitteru objavili iznos novca koji im je potreban uz oznaku fonda, i složila se platiti njihovu školarinu, kao i dodatne iznose za knjige i životne troškove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 13:27