KAKAV HEROJ!

Nevjerojatni prizori: Tom Cruise spašavao kamermana na krovu jurećeg vlaka!

I u "Nemogućoj misiji 7" glumac inzistira, na užas producenata, da uglavnom sam izvodi svoje vratolomije umjesto uobičajenih kaskadera
Tom Cruise na krovu jurećeg vlaka spašava kamermana koji se poskliznuo
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Iako je slomio gležanj na snimanju "Nemoguće misije 6" što je odgodilo produkciju te hit franšize na šest mjeseci, Tom Cruise (58) i dalje je neustrašiv.

Tako i u "Nemogućoj misiji 7" inzistira, na užas producenata, da uglavnom sam izvodi svoje vratolomije umjesto uobičajenih kaskadera što su dokazale i najnovije fotografije sa snimanja tog filma u Velikoj Britaniji.

Mjesto radnje je željeznička pruga u Sjevernom Yorkshireu, a akcija se odvija na krovu teretnog vlaka koji, naravno, juri, a po njima trče glavni junaci među kojima i Cruiseova filmska djevojka Hayley Atwell.

Naravno i filmska ekipa mora biti s njima na jurećem vlaku, a da ni oni nisu baš u zavidnoj poziciji i to unatoč iznimnim sigurnosnim mjerama, pokazao je jučerašnji dan na setu.

A upravo zbog stvarne drame i spašavanja, Tom Cruise prozvan je u medijima - istinskim akcijskim junakom, čovjekom koji ne spašava samo na velikim ekranima, nego i u stvarnom životu.

image
Spašavanje kamermana na setu "Nemoguće misije 7"
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Naime, tijekom snimanja scene jurnjave na vlaku koji prevozi ugljen, jedan od kamermana se poskliznuo, izgubio ravnotežu i skliznuo s teretnjaka i ostao visjeti bočno, srećom dobro privezan sigurnosnim pojasevima.

Cruise se zaustavio i krenuo pomagati kamermanu kako ovaj ne bi još više skliznuo dolje, povlačeći ga nazad na krov vlaka. To nije bilo niti najmanje lako, jer kamerman je sa sobom imao i veliku, vrlo tešku kameru.

image
Tom Cruise na setu "Nemoguće misije 7" u Sjevernom Yorkshireu
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Koliko se vidi po fotografijama i sam 58-godišnji glumac bio je osiguran, no tek tankim, jedva vidljivim sajlama, kako to ne bi bilo bilo uočljivo na filmu.

Daily Mail piše kako je 39-godišnja Hayley Atwell gledajući tu dramu pregrizla usnicu od nervoze, a ostali članovi filmske ekipe koji su se nalazili na drugom kraju krova jurećeg vlaka također su brzo priskočili u pomoć. Poslije je glumica viđena kako priča s kamermanom koji se poskliznuo, očito i dalje u stresu od te drame.

Inače, epidemija korone pomrsila je planove i produkciji "Nemoguće misije 7", pa bi tako nove avanture Toma Cruisea kao agenta Ethana Hunta u kina trebale stići 27. svibnja 2022.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 13:19