ZNATE LI TKO JE ON?

Nevjerojatan gaf TV komentatora: ‘Serena izgleda apsolutno nevjerojatno. Ima i svog držača kišobrana...‘

Alexisa Ohaniana, tijekom ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Parizu, jedan je komentator zamijenio za ‘držača kišobrana‘

Serena Williams i Alexis Ohanian

 Twitter/X

Znamo tko ovih dana neće slušati Rihannin hit ‘Umbrella‘... Naime, supruga slavne tenisačice Serene Williams, milijunaša Alexisa Ohaniana, tijekom ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Parizu jedan je komentator zamijenio za ‘držača kišobrana‘.

42-godišnja teniska zvijezda i suosnivač Reddita prisustvovali su svečanom otvaranju u Francuskoj, unatoč tome što se ova teniska ikona nije natjecala na OI, a tijekom njihova pojavljivanja na crvenom tepihu u Parizu je padala kiša.

Ohanian je, kao pravi džentlmen, držao kišobran iznad glave svoje drage, a ova je gesta zapela za oko voditelju koji je komentirao ceremoniju otvaranja.

"Serena izgleda apsolutno nevjerojatno. Ima i svog držača kišobrana iza sebe. To je ta razina kojoj težimo, da imamo pravog držača kišobrana iza sebe", izjavio je komentator Eurosporta, prenosi Daily Mail.

Kasnije se obitelj Serene Williams, uključujući i njihovu 6-godišnju kćer Alexis Olympiju Ohanian Jr., pojavila u još jednom intervjuu s Kitom Hooverom iz ‘Access Hollywooda‘.

Tenisačicu su tada pitali o njezinom suprugu, koji je ranije viđen kako je fotografira na ceremoniji, kako bi ona mogla objaviti fotografije na svojim društvenim mrežama.

"Najveći investito ikada, najbolji Instagram suprug ikada, najbolji muž ikada", komentirala je Serena.

image

Serena Williams

Jonathan Nackstrand/Afp

Zanimljivo je i da je tijekom tog intervjua Ohanian, čiju je neto vrijednost Forbes 2019. procijenio na 70 milijuna dolara, rekao kako je mnogima nepoznat zbog posla kojim se bavi.

“Više me ljudi poznaje po palačinkama koje radim nego po stvaranju Reddita, i znate što, meni je to skroz u redu”, rekao je Ohanian.

S druge strane, Williams je nizala uspjehe tijekom cijele svoje karijere — uključujući osvajanje četiri zlatne olimpijske medalje.

U čast njezine sjajne karijere, Serena Williams je prikladno nosila olimpijsku baklju, kao i druge legende poput Zinedinea Zidanea, Rafaela Nadala...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. rujan 2024 06:25