ZORA IZA REŠETAKA

Neviđena sramota zvijezde koja zarađuje 150.000 € tjedno: U WC-u ukrao čovjeku mobitel, odveli ga u lisicama

Policija ga je uhitila kad je shvatila da je sporni mobitel i dalje kod njega

Matheus Nunes

 Mark Cosgrove/news Images/imago Sportfotodienst/profimedia/Mark Cosgrove/news Images/imago Sportfotodienst/profimedia

Veznjak Manchester Cityja, 26-godišnji Matheus Nunes, proveo je nekoliko sati iza rešetaka zbog sumnje da je ukrao mobitel u jednom noćnom klubu u Madridu. Nunes, koji tjedno zarađuje 130 tisuća funti (oko 156 tisuća eura), a čiji je transfer prije godinu dana plaćen 64 milijuna eura, uhićen je 8. rujna, a incident se dogodio u noćnom klubu La Riviera.

Portugalac je uhićen jer je ukrao mobitel osobi koja ga je navodno fotografirala u toaletu kluba. Završio je tako da je priveden u policijsku postaju gdje je dao iskaz zbog kaznenog djela krađe, prenosi The Sun.

Španjolski El Mundo objavio je da se uhićenje dogodilo oko 5.30 ujutro 8. rujna nakon što je optužen da je uzeo telefon od 58-godišnjaka koji ga je bez dopuštenja pokušao fotografirati u toaletu noćnog kluba. Nunesa je to navodno jako razbjesnilo, oteo mu je mobitel i odbio ga vratiti. Policija ga je uhitila kad je shvatila da je sporni mobitel i dalje kod njega.

image

Matheus Nunes

Darren Staples/Afp

Pušten je nekoliko sati kasnije nakon intervencije odvjetnika.

"Mogu potvrditi da je portugalski državljanin uhićen u ranim jutarnjim satima 8. rujna u madridskom noćnom klubu pod sumnjom da je ukrao mobilni telefon druge osobe", rekao je glasnogovornik madridske policije.

Policija je potvrdila da je uhićeni muškarac rođen 1998., iste godine kada je rođen veznjak Manchester Cityja, ali je rekla da ne može komentirati je li osumnjičeni nogometaš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 10:44