SVE ZBOG HALJINE

Neviđena hajka na pjevača, slavna glumica ga brani: ‘Samopouzdan je i lišen toksične muškosti‘

Ne postoji društvo koje može preživjeti bez jakih muškaraca, smatra Candace Owens, politička aktivistica sklona desničarskim stavovima
Olivia Wilde; Harry Styles
 AFP, Profimedia

Nakon što je za naslovnicu kultnog časopisa Vogue pozirao u Guccijevoj haljini, Harry Styles (26) našao se na udaru internetskih trolova koji su kritizirali njegovu "nepostojeću muškost". Engleski pjevač, koji se proslavio kao član boy benda One Direction, a sad gradi uspješnu solo glazbenu, ali i glumačku karijeru, ušao je u povijest kao prvi muškarac koji se pojavio na coveru američkog izdanja "modne Biblije".

No njegovo "feminizirano" izdanje nije se svidjelo konzervativnijim krugovima koji su ga oštro napali. Jedna od najglasnijih, barem na Twitteru, bila je Candace Owens (31), američka politička aktivistica sklona desničarskim stavovima.

- Ne postoji društvo koje može preživjeti bez jakih muškaraca - istok to zna, za razliku od zapada, gdje jača feminizacija naših muškaraca, baš u isto vrijeme kad se marksizam nameće našoj djeci, a to nije puka slučajnost, nego izravan napad. Vratite nam prave muškarce - objavila je na društvenoj mreži referirajući se upravo na Stylesa.

No u pjevačevu obranu odmah je stala holivudska zvijezda Olivia Wilde (36), koja će s Harryjem glumiti u novom filmu "Don’t Worry Darling", koji ona i režira.

- Jadna si - uzvratila je Olivia kratko i jasno konzervativki Candace.

- Nadam se da će to samopouzdanje koje Harry ima - a koje je lišeno bilo kakvih tragova toksične muškosti - biti indikativno za njegovu generaciju, a time i za budućnost cijeloga svijeta. Prilično je moćno vidjeti nekoga na njegovu položaju kako redefinira značenje samouvjerenog, modernog muškarca - komentirala je glumica pa nastavila s hvalospjevima:

- Kostimografkinja Arianne Phillips i ja izvele smo mali pobjednički ples kad smo čule da i službeno imamo Stylesa u novom filmu, jer znale smo da on stvarno cijeni modu i stil. A s obzirom da je ovaj film nevjerojatno stilski pojačan i bogat, zaista sam zahvalna što je on toliko oduševljen upravo tim segmentom - jer neke glumce jednostavno nije briga - zaključila je Olivia.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:42