KULINARSKI DEBAKL

Neviđena blamaža slavne manekenke! Muku mučila s rezanjem krastavca: ‘Zar nema on sjemenke?‘

Očito nisam dobra rezačica... Malo me i plaši ovaj nož, žalila se Kendall Jenner, a onda joj je u pomoć priskočio profesionalni kuhar

Kendall Jenner

 Screenshot

Manekenka Kendall Jenner (26) u novoj epizodi TV showa "The Kardashians" definitivno se nije proslavila svojim kulinarskim umijećem. Štoviše, vraški se osramotila na vrlo jednostavnom zadatku - rezanju krastavca!

Kendall je, naime, posjetila majku Kris u njezinoj luksuznoj vili u Calabasasu u Los Angelesu, gdje si je poželjela na briznu pripremiti zdravi obrok. Odbila je pomoć profesionalnog kuhara i posla se prihvatila sama.

Očito je mislila da je rezanje krastavca "mačji kašalj", no doživjela je pravi debakl. Manekenka se nikako nije snašla, majka ju je pritom zbunjeno gledala, a kad je i sama shvatila da je "vrag odnio šalu", izjavila je: "Zar krastavci nemaju sjemenke? Očito nisam dobra rezačica... Malo me i plaši ovaj nož".

Mama Kris odmah je pozvala kuhara i zamolila ga da on preuzme rezanje - krastavca!

Naravno, društvene mreže "gore" od zlokobnih komentara jer su korisnici istih jedva dočekali da mogu ismijati reality zvijezdu zbog njezina nedostatka kulinarskih vještina.

- Kao da ima godinu dana i sad radi svoje prve korake! Kad god se osjećate kao da ste loši u nečemu, samo pogledajte kako Kendall Jenner reže krastavac - narugali su se gledatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:55