BOMBASTIČNA NAJAVA

Netflix objavio šokantni trailer za dokumentarac o Harryju i Meghan: ‘Nitko ne vidi što se događa iza zatvorenih vrata‘

U traileru slavni par dijeli iznimno intimne fotografije, među kojima su i one na kojima vojvotkinja od Sussexa plače

Princ Harry i Meghan Markle

 Danny Lawson/Afp

Eksplozivan trailer za 107 milijuna dolara vrijednu Netflixovu dokuseriju s princem Harryjem i Meghan Markle u glavnim ulogama emitiran je danas, a u njemu slavni par dijeli iznimno intimne fotografije, među kojima su i one na kojima vojvotkinja od Sussexa plače. U pozadini se čuje i Harryjev glas koji govori: "Nitko ne vidi što se događa iza zatvorenih vrata", samo sekundu prije no što se prikaže fotografija na kojoj Meghan rukama prekriva glavu dok razgovara na telefon.

Na drugoj slici Meghan sjedi pored Harryja na kauču, a vojvotkinja drži obje ruke na licu dok njezin suprug smrknutog izgleda ima glavu nagnutu unatrag.

Ostale fotografije pružaju intimnu sliku zajedničkog života para, a uključuju Meghan kako ljulja svoj trudnički trbuščić, Harryja kako svira gitaru i par kako pleše na svom vjenčanju.

No, reklama za kontroverzni dokumentarac teško da je mogla doći u gore vrijeme za princa Williama i Kate Middleton, kojima je ovo drugi dan posjeta SAD-u, a zasjenjen je svađom oko događanja u Buckinghamskoj palači.

Kako bilo, isječak od jedne minute i 12 sekundi počinje pitanjem producenta: "Zašto želite napraviti ovaj dokumentarac?" prije nego što se pojavi više od desetak fotografija Harryja i Meghan kako provode vrijeme zajedno, ali i s jednom slikom princa i princeze od Walesa. Zatim se čuje Harryjev glas kako govori: "Nitko ne vidi što se događa iza zatvorenih vrata", prije nego što gledateljima vide fotografiju Meghan u očaju. "Morao sam učiniti sve što sam mogao da zaštitim svoju obitelj", zatim dodaje vojvoda.

Trailer konačno prelazi i na samu Meghan, koja kaže: "Kada su ulozi ovako visoki, nema li smisla čuti našu priču od nas?".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:47