KAKVA PROMJENA IMIDŽA!

Neprepoznatljiva zvijezda 90-ih otkrila postoji li šansa za njezin povratak u Hollywood

Ostavila je trag u glumačkom svijetu tijekom osamdesetih i devedesetih nakon što je igrala ključne uloge u brojnim kino hitovima

Bridget Fonda

 Profimedia/

Zvijezda devedesetih, Bridget Fonda, potvrdila je da su njezini "holivudski dani" gotovi, i to ovog ponedjeljka kada je sa sinom stigla u međunarodnu zračnu luku u Los Angelesu.

image

Bridget Fonda u LA-u

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia
image

Bridget Fonda u LA-u

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Ova 59-godišnja zvijezda, koja se povukla iz glume 2002. godine nakon što se pojavila u nizu uspješnih filmova, izgledala je gotovo neprepoznatljivo. Naime, filmska se zvijezda odlučila za udobniji izgled, noseći prugastu sivu majicu i crne hlače.

image

Bridget Fonda u LA-u

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Na pitanje želi li se vratiti u Hollywood, Fonda je jednostavno odgovorila: "Ne". Nakon što ju je fotograf upitao postoji li ikakva šansa za njen povratak, ponovno je odgovorila negativno te dodala da je "ljepše biti obična osoba, koja nije slavna".

Prema DailyMailu, kruži priča da je Fonda izašla iz središta pozornosti kako bi se mogla usredotočiti na odgoj sina, na ranču u Santa Barbari.

Fonda inače dolazi iz duge loze poznatih glumaca. Naime, njezin djed je hvaljena filmska zvijezda Henry Fonda, njezin otac je glumac Peter Fonda, a njezina teta je poznata Jane Fonda.

image

Bridget Fonda u filmu ‘Shag‘

Publicity Still/United Archives/Profimedia

Podsjetimo, počela je glumiti u dobi od četiri godine 1969. u filmu "Easy Rider". Ostavila je trag u glumačkom svijetu tijekom osamdesetih i devedesetih nakon što je igrala ključne uloge u brojnim kino hitovima.

image

Bridget Fonda i Matt Dillon, 1992.

Nz/Christophel Collection/Profimedia

Što se tiče prominentnih uloga, odlično je utjelovila uplašenu protagonisticu Allison "Allie" Jones u trileru iz 1992. nazvanom "Oglas donosi smrt", a iste godine se pojavila uz Matta Dilliona u romantičnoj komediji "Samci" redatelja Camerona Crowea.

Pet godina kasnije, Fonda je briljirala zajedno s Robertom De Nirom, Samuelom L. Jacksonom i Pam Grier u Tarantinovoj kriminalističkoj drami "Jackie Brown".

image

Bridget Fonda u Jackie Brown (1997.)

Image Capital Pictures/Film Stills/Profimedia

Naime, 2003. doživjela je tešku prometnu nesreću nakon što je sletjela s nasipa dok je padala jaka kiša, a prema BBC-ju, pretrpjela je "blagi prijelom dva prsna kralješka", ali se u potpunosti oporavila.

Tada je odlučila prekinuti glumačku karijeru kako bi započela obitelj sa suprugom Dannyjem, koji ima dvije kćeri, Lolu i Mali, iz prethodnog braka s Geri Eisenmenger, a Fonda i on su 2005. dobili sina Olivera.

Kako piše Daily Mail, par je prodao svoje dvije susjedne vile u Los Angelesu za ukupnu cijenu od 14,6 milijuna dolara i preselio se na ranč. Iako su u početku planirali ostati ondje samo mjesec dana tijekom karantene, na kraju su odlučili da to bude njihov stalni dom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:11