BRAK NIJE PROPAO?

Neočekivani preokret: ‘Odbjegla‘ princeza Charlene nakon 10 mjeseci vratila se u Monako

Njezin dug boravak u Južnoj Africi potaknuo je glasine o razdoru između kraljevskog para, što su oboje oštro demantirali

Princeza Charlene od Monaka

 Zabulon Laurent/abaca/Abaca Press/Profimedia

Princeza Charlene od Monaka konačno se vratila u Kneževinu nakon što je provela 10 mjeseci živeći sama u Južnoj Africi daleko od princa Alberta i njihovo dvoje djece, šestogodišnjih blizanaca Jacquesa i Gabrielle, prenosi Daily Mail.

Charlene (43) vratila se u Monako u petak ujutro, nakon što je privatnim avionom letjela iz južnoafričkog grada Durbana u Nicu. Fotografirana je kako izlazi iz zrakoplova na pistu u zračnoj luci u Nici oko 8:45 ujutro, gdje ju je dočekalo kraljevsko osoblje i pas kojega je izvela u kratku šetnju prije nego što je kraljevskim helikopterom odletjela u Monako.

Veći dio ove godine provela je u svojoj rodnoj Južnoj Africi nakon što je dobila ozbiljnu infekciju sinusa zbog koje nije mogla putovati i koja ju je prisilila da propusti važne događaje, uključujući vlastitu desetu godišnjicu braka i prvi dan škole svoje djece.

No Albert (63) inzistirao je u listopadu da će se njegova supruga vratiti kući prije Dana državnosti Monaka, 19. studenoga, dodajući da je u dobroj formi i puno boljeg raspoloženja. Charlenein dug boravak u Južnoj Africi potaknuo je glasine o razdoru između kraljevskog para, što su oboje oštro demantirali.

- Princeza je dobro raspoložena i veseli se povratku kući - rekla je kraljevska glasnogovornica, dok je Charlenein otac, Mike Wittstock, bio presretan što se njegova kći vraća u Monako.

- Hvala Bogu da se vratila kući - izjavio je.

Charlene, rođena u Zimbabveu, 8. listopada podvrgnuta je posljednjoj operaciji zbog infekcije uha, nosa i grla koju je zadobila u svibnju - a izvor iz palače rekao je za AFP da je postupak "prošao vrlo dobro".

Albert je tad izjavio da nedostaje cijeloj obitelji i da se vidi koliko joj nedostaju djeca, napominjući da je Charlene jednostavno čekala konačnu potvrdu svog liječničkog tima prije nego što se mogla vratiti u Monako.

Charlenein liječnik dao je zeleno svjetlo za njezino dugo očekivano putovanje kući nakon završetka posljednjeg liječničkog pregleda prošloga ponedjeljka.

Charlene je u utorak na društvenim mrežama podijelila kako je slomljena nakon smrti svog psića. Majka dvoje djece objavila je: "Moj mali anđeo je sinoć umro, pregažena je. Jako ćeš mi nedostajati, počivaj u miru".

Nije poznato je li psić princeze Charlene boravio s njom u Južnoj Africi ili je ljubimac ostao kod princa Alberta u Monaku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 17:55