ZANIMLJIVA SURADNJA

Neočekivani potez Quentina Tarantina: ‘Obično to ne radi, ali kad mu se Paolo javio...‘

Ovo nije prvi put da je Paolo Nutini uspio u jednu od svojih pjesama uključiti isječak iz filma

Quentin Tarantino

 Valerie Macon/AFP

Filmski redatelj Quentin Tarantino kreće u glazbeni pohod sa škotskim kantautorom Paolom Nutinijem.

'Last Night in the Bittersweet' nadolazeći je četvrti studijski album škotskog kantautora, koji objavljuje nakon osam godina, a prvu pjesmu 'Afterneath' na albumu autorski potpisuje američki redatelj.

"Paolo je veliki filmski obožavatelj i dio koji se koristi u pjesmi stvarno mu se svidio. Quentin obično nikad ne potpisuje ove stvari, ali Paolo mu je poslao pjesmu i ispostavilo se da mu se sviđa i dao je zeleno svjetlo", rekao je izvor. "Paolo voli sam raditi svu svoju glazbu, ali imati Tarantinovo ime zaslužno za vašu pjesmu je prilično cool", dodao je.

Ovo nije prvi put da je Paolo uspio u jednu od svojih pjesama uključiti isječak iz filma, isto je učinio u svojoj skladbi 'Iron Sky' iz 2014. godine. Bio je to ulomak iz govora Charlieja Chaplina iz filma 'Veliki diktator' iz 1940. godine.

Paolo će nastupiti na nizu festivala na kojima će izvesti nove pjesme prije nego što krene na svoju rasprodanu turneju po Velikoj Britaniji, koja uključuje osam nastupa u listopadu.

image

Paolo Nutini

Instagram

Prvi album škotske zvijezde nakon 'Caustic Love' iz 2014. izlazi 1. srpnja. No, Paolo se suočava s oštrom konkurencijom, glazbenikom Lewisom Capaldijem, kada je u pitanju najprodavaniji škotski album godine.

Lewis bi također trebao objaviti album u narednim mjesecima, nakon što je nedavno snimio video za svoj povratnički singl. Ali, s obzirom na to da je Lewis puno pričao o tome da je veliki Paolov obožavatelj, vjerujemo da neće biti potišten ako izgubi ovu borbu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:49