INTERVJU ZA 'SUN'

NEOČEKIVAN TRENUTAK ISKRENOSTI HOLIVUDSKE GLUMICE Margot Robbie otkrila najluđe mjesto na kojem je vodila ljubav: 'Nije doduše jurio...'

 
Margot Robbie
 Mario Anzuoni / REUTERS

Slavna glumica Margot Robbie poznata je između ostalog i po tome što privatni život čuva za sebe. Zato je još glasnije odjeknuo dio intervjua koji je 29-godišnjakinja prije tri godine dala za britanski Sun, a koji je sad ponovno isplivao u javnost.

Zvijezda novog Tarantinovog filma ‘Once Upon a Time in Hollywood’ dala je 2016. za britanski tabloid zapanjujuće iskren odgovor o seksualnom životu, piše Daily Mail. Priznala je da je najluđe mjesto na kojem se seksala - jet ski.

- Nije doduše jurio, ali bili smo na jet skiju u vodi - rekla je. Margot je ipak za sebe zadržala informaciju gdje i s kim se ova mini avantura dogodila.

Robbie je počela izlaziti s britanskim asistentom redatelja Tomom Ackerleyjem (28) 2014., nakon što su se upoznali na snimanju filma ‘Francuska suita’. Vjenčali su se dvije godine kasnije u krugu najbližih i daleko od znatiželjnih medija.

Glumica nominirana za Oscara za glavnu ulogu u filmu ‘I, Tonya’, na sam vrh holivudske kreme probila se ulogom u ‘Vuku s Wall Streeta’ gdje je glumila ljubavnicu Leonarda DiCaprija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 03:28