PROCURILE SNIMKE

Nekoliko sati prije gubitka sina, Ronaldo i Georgina proživljavali su sretne trenutke

Neki tvrde da je porod bio na carski rez, dodavši da je bio ‘programiran‘ između Ronaldovih utakmica

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez

 Oscar Del Pozo/AFP

Mediji diljem svijeta pišu o preminulom sinu Cristiana Ronalda te njegovoj preživjeloj sestri blizanki. Naime, Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez su shrvani, a detalji tragedije za sada nisu poznati javnosti.

Daily Mail prenosi prizore s roštilja dva dana prije nego što su objavili da se dogodila tragedija. Georgina je na svom Instagramu u subotu objavila video na kojem se vide Ronaldo, njezina sestra Ivana i njezin partner te nekoliko prijatelja koji svi zajedno uživaju u roštilju. Zvijezda Manchester Uniteda izgledala je opušteno na roštilju, koji se, kako se pretpostavlja, održao u njegovoj kući u gradu Alderley Edge u Cheshireu, u subotu navečer.

Vjeruje se da je Georginina sestra Ivana, koja inače živi u Španjolskoj, u Veliku Britaniju stigla pred Georginin porod kako bi bila uz nju. Ivana ima četveromjesečnu kćerkicu koja se također vidi na snimci koju je objavila Ronaldova partnerica.

Portugalski je novinar Adriano Silva Martins na TV postaji CMTV tvrdio da je porod bio na carski rez, rekavši da je bio "programiran" na točno određeni datum jer je to bio dan između utakmica koje je Ronaldo trebao igrati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 22:12