ČUDNO PONAŠANJE

Nekadašnja seks bomba je u velikim problemima: Izgleda izgubljeno, na ulici priča sama sa sobom

Heather Locklear popularna je glumica koja godinama unazad zabrinjava javnost svojim ponašanjem

Heather Locklear

 Coleman-rayner/Coleman-rayner/Profimedia/Coleman-rayner/coleman-rayner/profimedia

Glumica Heather Locklear (61) zabrinula je javnost prošlog četvrtka kada je viđena da se čudno ponaša u Malibuu u Kaliforniji. TV zvijezda čije su bitke s problemima mentalnog zdravlja i ovisnosti dobro poznate javnosti, fotografirana je kako pokušava balansirati duž ruba poslovne zgrade noseći japanke i držeći se za rub kao oslonac. Zabrinuti prijatelji kažu da je Locklear možda ponovno počela piti nakon brojnih odlazaka na rehabilitaciju.

Locklear je viđena kako ju je dovezao čovjek za kojeg se vjeruje da joj je zaručnik, bivši motocross trkač Chris Heisser, oko 13 sati na sastanak koji je trajao sat vremena. Kada je izašla iz zgrade, Heisser ju je čekao u automobilu, a ona je hodala po rubu zgrade i trčala preko ulice.

Nosila je vojničke sportske hlače i majicu s otvorenim ramenima. Neko vrijeme sjedila je na vrhu stubišta i čitala iz dnevnika, potom počela razgovarati sama sa sobom i izgledala uznemireno. U jednom trenutku je ljutito pokazala na nešto napisano u dnevniku i gestikulirala prije nego što je spremila dnevnik u torbicu. Dugo je tako sjedila na vrhu stuba.

Tijekom balansiranja na rubu zgrade izgledala je nervozno i držala se za stupove kako bi izbjegla strmo padanje na parkiralište i kontejner ispod.

Nakon više od sat vremena samoće, Locklear je otrčala do Heissera koji ju je strpljivo čekao u automobilu. Činio se sretnim što joj je dao prostor koji je željela i zajedno su se odvezli.

Podsjećamo, People je izvijestio kako je glumica bila na rehabilitaciji 2019. godine više od 20 puta.

Locklear je prihvatila Heisserovu prosidbu 2020. nakon tri godine veze, a on je bio njezina srednjoškolska ljubav. Par je hodao kasnih 70-ih u školi Newbury Park, imali su više brakova, sve do 2017. otkako su ponovno zajedno.

image

Heather Locklear i zaručnik Chris Heisser

Coleman-rayner/Coleman-rayner/Profimedia/Coleman-rayner/coleman-rayner/profimedia

Locklear je bils u braku s Tommyjem Leejem od 1986. do 1993. i s Richiejem Samborom od 1994. do 2007., s kojim ima kćer Avu (25). Priča se da je Ava nepokolebljiva podrška svojoj majci i da joj je pomogla u odvikavanju 2019. godine. Osim problema s ovisnošću o alkoholu i problema s mentalnim zdravljem, glumica je bila uhićena 2018. prvi put zbog obiteljskog nasilja i zlostavljanja policajca, potom drugi put zbog navodnog verbalnog i fizičkog zlostavljanja hitne medicinske pomoći koju je pozvala.

U glumačkoj karijeri Locklear je poznata po ulogama u serijama 80-ih i 90-ih – "Melrose Place", „Dynasty”, „TJ Hooker” i „Spin City”.

image

Heather Locklear tijekom privatnog snimanja 1981.

Ron Wolfson, 1981 All Rights Reserved/Everett/Profimedia/Ron Wolfson, 1981 All Rights Reserved/everett/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 11:39