PREPOZNAJTE LI IH?

Nekada su žarili i palili Hollywoodom, a evo kako danas izgledaju jedne od najvećih zvijezda 90-ih

Clint Eastwood, Sophia Loren, Joan Collins, Jack Nicholson, Meg Ryan i Al Pacino danas vode ovakve živote...

Jack Nicholson, Meg Ryan, Clint Eastwood

 Profimedia/

Nekada su zaustavljali dah, privlačili poglede i sjajili na naslovnicama novina i magazina. Danas imaju naborano lice te godine i godine holivudske slave i iskustva. Evo kako danas izgledaju, prenosi strani portal, velike zvijezde kao što su Clint Eastwood, Sophia Loren, Joan Collins, Jack Nicholson, Meg Ryan i Al Pacino.

Clint Eastwood, 92

Američki je glumac jedan od najcjenjenijih imena u Hollywoodu, a započeo je s djelima poput serije ‘Rawhide‘ i filma ‘Dollars Trilogy‘ koji su mu donijeli međunarodno priznanje. Dobitnik Oscara sada je u svojim devedesetima i još uvijek se bavi glumom i režijom. Njegova slavna karijera donijela mu je ogromno bogatstvo od oko 375 milijuna dolara.

image

Clint Eastwood

Profimedia/

Meg Ryan, 59

Vladala je scenom romantičnih komedija devedesetih i zbog svojih angažmana u filmovima ‘When Harry Met Sally‘, ‘You’ve Got Mail‘ i ‘Addicted to Love‘ prozvana je kraljicom ovog filmskog žanra. Ryanin osobni život bio je jednako dramatičan kao i njezini filmovi, pa je tako i sama potvrdila glasine o aferi s Russellom Croweom 2000. godine. Sada blizu 60-e, glumica je i dalje aktivna, a njezin posljednji angažman bili su filmovi ‘Ithaca‘ i ‘Inside Out‘ iz 2015. godine.

image

Meg Ryan

Profimedia/

Al Pacino, 81

S velikom karijerom koja traje više od pet desetljeća, osvojio je Oscara, Zlatni globus, BAFTA-u, Primetime Emmy, AFI nagradu za životno djelo i rijetku Trostruku glumačku krunu. To ga čini legendom! Pacino je započeo svoju karijeru u svojim 20-ima, a kasnije se pojavio u svojoj revolucionarnoj ulozi Michaela Corleonea u filmu ‘The Godfather‘. Među njegovim ostalim filmovima su ‘Miris žene‘, ‘Irac‘, ‘Lice s ožiljkom‘, ‘Donnie Brasco‘ i ‘Đavolji odvjetnik‘. A pojavio se i u televizijskoj seriji ‘Hunters‘ te filmu ‘House of Gucci‘.

image

Al Pacino

Profimedia/

Sophia Loren, 86

Sophia Loren je iskusila sve uspone i padove koji dolaze sa showbizom. Industriji se pridružila relativno mlada, a uspjela je u svemu u čemu se okušala. Iza nje su brojni hitovi, a među njima su ‘Houseboat‘ te ‘Two Woman‘. Sada u svojim osamdesetima, legenda se više ne pojavljuje na televiziji kao prije, odlučila je provoditi vrijeme s obitelji daleko od medijske pažnje.

image

Sophia Loren

Profimedia/

Joan Collins, 88

Kultna engleska glumica, Joan Collins možda je najpoznatija po svojoj ulozi u televizijskoj seriji ‘Dinastija‘. Ipak, s više od 130 glumačkih naslova i 300 TV pojavljivanja, njezina sedam desetljeća duga karijera ne može se svesti na samo jednu ulogu. Tijekom godina prikupila je brojna priznanja, uključujući i nagradu Zlatni globus. Nedavna pojavljivanja bilježi 2020. godine u ‘The Loss Adjuster‘ i ‘The Movie‘, a 2022. u dokumentarcu ‘Reframed: Marilyn Monroe‘.

image

Joan Collins

Profimedia/

Jack Nicholson, 84

Ima karijeru koja je trajala 50 godina. Teško je zamisliti filmsku industriju bez njegovih nevjerojatnih glumačkih sposobnosti. Nicholson je prvi glumački posao dobio 1958. u filmu ‘The Cry Baby K***er‘. Njegova nevjerojatna izvedba u ‘Easy Rideru‘ privukla je pozornost medija i dovela ga do značajnijih filmova poput ‘Terms of Endearment‘, ‘The Shining‘ i ‘A Few Good Men‘.

image

Jack Nicholson

Profimedia/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 20:50