SEKSI SYLVIE

Nekada je bila u braku s nogometnom zvijezdom, sada je opet friško udana i izgleda senzacionalno!

Meis je vezu s Castellom započela nakon njezinog razvoda od nizozemske nogometne zvijezde Rafaela van der Vaarta
Sylvie Meis
 Prodimdia

Nizozemska TV zvijezda i model Sylvie Meis (42), poznata i pod nadimkom 'nizozemska Victoria Beckham', snimljena je kako se u bijelom bikiniju opušta na plaži u Italiji sa svojim friškim suprugom, njemačkim suvremenim umjetnikom Niclasom Castellom.

Sylvie Meis je i ovog puta oduševila pokazavši svoj seksi stas u oskudnom bijelom bikiniju. S novim suprugom razmijenjivala je poljupce i zagrljaje na plaži, a par je snimljen dan nakon njihovog raskošnog vjenčanja koje se održalo u vili Cora u Firenci. Vjenčanju su prisustvovali najbliži prijatelji i obitelj.

image
sylvie meis
Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

'Nikad prije nisam bila ovako spremna reći da! Objavljivat ću opet nakon vikenda. Želim uživati u trenutku kad se udam za svoju veliku ljubav', napisala je na Instagramu uoči vjenčanja.

Nakon toga se javila s nizom fotografija s raskošne svadbe u Firenzi.

Mladenku je do oltara dopratio njezin sin Damian Van Der Vaar.

Nosila je zanosnu vjenčanicu dizajnerice Galie Lahav, čije kreacije voli nositi i Beyonce.

Meis je vezu s Castellom započela nakon njezinog razvoda od nogometaša Tottenham Hotspura, Rafaela van der Vaarta. S njim je u braku bila od 2005. do 2013., a sadašnjeg je supruga upoznala na vjenčanju zajedničkih prijatelja u lipnju 2019. godine. Zaručili su se već prošlog listopada, piše Hello magazine.

image
Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 19:43