PROPAST NAKON RAZVODA

Nekad seks bomba i fitness trenerica, a danas beskućnica: ‘Jadnica je ostala bez zubi...‘

Loni je bila u braku s glumcem Jeremyjem Jacksonom, ali je nakon razvoda dobila živčani slom i tu je sve krenulo naopako
Loni Willison
 Lastarpixmedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Bivša supruga zvijezde "Baywatcha" Jeremyja Jacksona - Loni Willison već godinama preživljava na ulici kao beskućnica, a nerijetko je fotoreporteri uhvate kako probire po kantama za smeće. Engleski The Sun piše da je bivša fitness trenerica, danas 37-godišnjakinja, u sve težem stanju, te da je ostala bez zubi.

Loni je bila odjevena u prljave i poderane plave tajice i crnu majicu, dok je oko struka imala zavezanu trenirku. Na glavi je imala i roza kapu koja ju štiti od kalifornijskog sunca. Glavu je pokrivala i traper majicom.

Po ulici je gurala kolica iz supermarketa napunjena raznim predmetima, pa je sjela odmoriti se na ulicu. Ispred nje je bila hrpa stvari, među kojima je bio i jedan sok.

Nakon nekog vremena prišao joj je neznani čovjek i dao joj nešto hrane, što je Loni prihvatila s osmijehom, pokazujući deficit zubi.

image
Loni Willison
Rmbi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Drugi prolaznik joj je dao i nešto novca.

Prije nekoliko tjedana je Loni viđena i kako kopa po kontejneru.

"Jednostavno sam zapela," rekla je u jednom intervjuu The Sunu.

image
Loni Willison
Rmbi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

"Čak i kad bih mogla nekoga zamoliti za pomoć, ne postoji puno toga što bi netko mogao napraviti da mi olakša... Prije nego sam postala beskućnica me udarila struja i od tada ne mogu ostati na jednome mjestu. Ne mogu živjeti u zgradi, ne mogu živjeti u kući, ne mogu živjeti nigdje jer se jednostavno stalno moram kretati," rekla je u istom razgovoru.

image
Loni Willison
Chaos/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

"Ne želim unerediti nečiji tuđi život jer su se ljudi sa mnom za*ebali pa sam samo odlučila da ću samo čekati i gledati što će se dogoditi kako vrijeme prolazi," kaže Loni.

Inače, Loni i glumac Jeremy su se vjenčali 2012. godine, ali su se nakon niza svađa rastali dvije godine poslije. Situacija je kulminirala nakon što ju je on fizički napao u zajedničkom domu u zapadnom Hollywoodu. Ona je imala dva slomljena rebra, ozlijede vrata i ogrebotine na licu.

image
Loni Willison i Jeremy Jackson
Chaos/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Dobila je živčani slom 2016. godine, izgubila posao, stan i auto, a prije toga bila asistentica u jednom kirurškom centru u Los Angelesu. Postala je ovisna i o methu te alkoholu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 08:48