ODSUTNA MISLIMA

Nekad seks bomba, danas gotovo neprepoznatljiva: Sjedi na trotoaru, izgleda izgubljeno...

61-godišnja zvijezda popularne serije Melrose Place i Dinastije, bila je odjevena u crno, kosa joj bila neuredna i raspuštena, a lice natečeno i podbuhlo

Heather Locklear

 Coleman-rayner/Coleman-rayner/Profimedia/Coleman-rayner/coleman-rayner/profimedia

Nekad vrlo atraktivna američka glumica Heather Locklear izgledala je prilično snuždeno i potpuno zamišljeno u jednom od rijetkih izlazaka u javnost.

Naime, paparazzi su je snimili dok je odsutna mislima sjedila na pločniku uz rub ceste i čekala na prijevoz. Ne mareći za prolaznike, pa ni objektive, 61-godišnja zvijezda popularne serije Melrose Place i Dinastije, bila je odjevena u crno, kosa joj bila neuredna i raspuštena, a lice natečeno i podbuhlo.

image

Heather Locklear

Coleman-rayner/Coleman-rayner/Profimedia/Coleman-rayner/coleman-rayner/profimedia

Na pločniku je sjedila više od pola sata dok po nju nije došao njezin zaručnik Chris Heisser i odvezao ju svojim terencem.

Tek kad je ugledala automobil svog zaručnika, bivšeg motokrosista, Heather je živnula i široko mu se osmjehnula. Pokupila je svoju veliku Louis Vuitton torbu, prebacila je preko ramena, uskočila u automobil, i par se odvezao u nepoznatom smjeru.

Inače, Heather Locklear je u veljači 2018. uhićena zbog obiteljskog nasilja jer je, kako su pisali američki mediji, pretukla zaručnika, a samo nekoliko mjeseci kasnije napala je i roditelji. Od tada se rijetko pojavljivala u javnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:12