ŽIVOTNA KRIZA

Nekad je ‘plivala‘ u novcu, a danas se mora opravdavati: ‘Dijete mi zezaju da smo beskućnici jer smo snimljeni u kamperu‘

Prošle godine, 50-godišnja glumica i njezino petero djece viđeni su kako žive u kamp prikolici i odsjedaju u jeftinim motelima

Tori Spelling

 Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Clint Brewer Photography/a.i.m/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Posrnula glumica Tori Spelling otkrila je da su njezinu kćer tinejdžericu Stellu (15) ‘posramili‘ kolege iz razreda nakon što se obitelj prošle godine preselila u kamp prikolicu, piše Daily Mail.

Prošle godine, 50-godišnja glumica i njezino petero djece viđeni su kako žive u kamp prikolicama i odsjedaju u jeftinim motelima nakon njenog razlaza s Deanom McDermottom.

Sada je Tori u svom novom podcastu Misspelling otkrila da su samo kampirali - ali to nije spriječilo kolege njezine kćeri da pomisle da se slavna obitelj pridružila sve većem broju žitelja Kalifornije koji žive u prikolicama.

- Moja kći Stella je ispričala: "Ljudi već govore o nama u školi. Poznaju nas i poznaju cijelu obitelj i čitaju tabloide", objasnila je.

‘Netko joj je prišao u školi i pitao je: "Jesi li u školskom okrugu ili je kamper negdje drugdje parkiran? Ti živiš u kamperu s mamom, zar ne?", nastavila je.

Autorica knjige ‘Stori Telling‘ pojasnila je da je obitelj jednostavno bila na ‘ljetnom odmoru‘ kada su obitavali u kamp prikolici.

image

Tori Spelling s obitelji

Xavier Collin/image Press Agency/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/backgrid/backgrid Usa/profimedia

‘Unajmili smo to kao i svaka druga obitelj i odvezli se uz obalu i kampirali, a oni su rekli: ‘Oh, mislili smo da ste beskućnici‘.

Tori je dodala da je njezina kćer bila ‘posramljivana‘ zbog incidenta.

Ovo se dogodilo samo nekoliko dana nakon što je zvijezda serije ‘Beverly Hills 90210‘ podnijela zahtjev za razvod od supruga Deana McDermotta (57), nakon 18 godina braka.

Razgovarajući o razlazu u svom podcastu, Tori je priznala: ‘Nikad se nisam osjećala usamljenijom.‘

‘Ne osjećam se vrijednom ljubavi. To je istina. I to je nešto što je samo u tebi, to nije nešto što sam željela ili stvorila‘, rekla je priznavši da je te osjećaje dugo proživljavala.

‘To počinje kad si mlad. I takve promjene, to nije lako učiniti.... Nisam bila sigurna mogu li to.‘

Spelling je dalje rekla kako bi voljela da je poduzela korake prema raskidu veze ‘prije otprilike 15 godina.‘

‘Uvijek kažemo: "Hej, prošlo je 18 godina." Nije trebalo biti 18 godina‘, ustvrdila je zvijezda, otkrivši da je ostala kako bi zaštitila McDermotta i svoju djecu.

‘I mislim da bi on rekao istu stvar da smo imali pravi iskreni razgovor. Bilo bi gotovo puno prije.‘

Par se upoznao na snimanju TV filma ‘Mind Over Murder‘ 2005. i imali su aferu - unatoč tome što su oboje bili u braku s drugim ljudima.

Pojavila se nagla obostrana privlačnost.

‘Imali smo vrlo brzo, strastveno razdoblje zaljubljivanja‘, rekla je glumica, opisujući ga kao ‘brzu i žestoku romansu‘.

Pohvalila je McDermotta jer joj je dopustio da bude svoja. "Samo se sjećam da sam mu mogla pokazati svoje istinsko ja."

‘Nisam samo Donna Martin, savršena djevojka. Mogla sam imati i lošu djevojku u sebi i to je bilo u redu. I svidjele su mu se sve te strane i svidjelo mu se koliko sam pametna i prihvatio me.‘

Par se vjenčao u svibnju 2006., a posljednjeg sina Liama ​​dočekali su 2007.

Njihova se obitelj brzo povećala i postali su roditeljima Stelle (15), Hattie (12), Finnae (11) i Beaua (7).

‘Iskreno, naš odnos više nije bio isti nakon što smo dobili djecu‘, rekla je samohrana majka.

‘Uvijek smo govorili: "Nećemo biti ti roditelji koji se mijenjaju. Pobrinut ćemo se da naša veza bude prioritet, nas dvoje. Povremeno ćemo ići na samostalne izlaske." I sve je otišlo u vjetar. Postala sam potpuno usredotočena na djecu i nekako sam ga zapustila, na neki način.‘

Dok se fokusirala na roditeljstvo, zvijezda je rekla: ‘Naš odnos se definitivno promijenio, a stvarno sam se osjećala kao da sam u ovome sama s djecom.‘

‘I on je bio tamo, ali bio je samo dodatni par ruku. Stavio bi autosjedalicu u vozilo jer ja nisam znala kako se to radi i takve stvari. Emocionalno, ja sam jedina bila prisutna.‘

image

Tori Spelling i Dean McDermott

Image Press Agency/Ddp Usa/Profimedia/Image Press Agency/ddp Usa/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:30