MOGU JOJ POZAVIDJETI

Neda Ukraden otkrila tajnu svoje linije, progovorila i o estetskim zahvatima: ‘Čula sam da sam smršavjela 15-ak kg...‘

Ima liniju na kojoj bi joj s pravom mogle pozavidjeti i dvostruko mlađe dame

Neda Ukraden

 Tom Dubravec/Cropix

- Čula sam i ja da sam smršavjela petnaest kilograma. Netko je to u novinama napisao, pa sad ljudi pitaju kako mi je to uspjelo. A nije meni ništa uspjelo: ja sam tu, na svojoj stalnoj kilaži već desetljećima, kilogram-dva gore ili dolje, a sada sam u fazi dva kilograma dolje - kroz smijeh govori Neda Ukraden.

image

Neda Ukraden

Instagram/neda Ukraden/

Popularna pjevačica će u kolovozu navršiti 73 godine, no unatoč tome ima liniju na kojoj bi joj s pravom mogle pozavidjeti i dvostruko mlađe dame. U čemu je tajna?

- U tome da u ničemu ne pretjeruješ. I da pomalo vježbaš. Ja već godinama gotovo svako jutro radim vježbe za tijelo, kao i vježbe disanja. Ne odlazim u teretane, zbog mog posla koji podrazumijeva stalna putovanja propalo bi mi članstvo u svakoj. Umjesto toga, gdje god se nalazila, u kojoj god hotelskoj sobi bila, prostrem ručnik na pod i petnaestak minuta radim sklekove i trbušnjake. Vježbe mi nisu previše naporne, a drago mi je da se rezultati vide i da u 73. godini s ponosom mogu reći: ‘Sve na meni je moje!‘ - govori Neda koja demantira da se ikad u životu podvrgla bilo kakvoj estetskoj operaciji.

- Ljepota je u nama, kad to prepoznamo, postanemo zadovoljni sami sa sobom - ističe pjevačica koja dodaje da ni za stolom ne pretjeruje.

- Volim mediteransku prehranu. Voće, povrće, maslinovo ulje, blitvu, kuhanu hranu... Kraljica mog stola je raštika, nju obožavam. Dakako, ponekad posegnem i za kojim kolačem ili si priuštim tanjur tjestenine. Ali, kad pretjeram jedan dan, pazim na to što ću pojesti drugi dan i tako sam cijelo vrijeme u ravnoteži. A ravnoteža je u životu uvijek bitna - otkriva Neda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 20:57