HIT NA MREŽAMA

Ne prestaju reakcije na predstavnicu Srbije: ‘Gospođetina prije svega. Došla, objasnila i svi pričaju o njoj‘

Konstrakta je pobijedila u finalnoj večeri Beovizije s pjesmom ‘In Corpore Sano‘ s kojom će predstavljati Srbiju na Eurosongu

Konstrakta će predstavljati Srbiju na Eurosongu

 Screenshot Youtube

Srbija je odabrala svoju predstavnicu za ovogodišnji Eurosong koji će se održati u Torinu! Riječ je o glazbenici Konstrakti koja je pobijedila u finalnoj večeri Beovizije s pjesmom 'In Corpore Sano'.

Stih "Koja je tajna zdrave kose Meghan Markle" već je postao veliki hit na TikToku i drugim društvenim mrežama, a pjesma se, nakon početnog šoka, svidjela i publici u regiji.

"Gledajući ovaj nastup prvi put sam se totalno zbunila jer ne znam srpski jezik i nisam razumjela o čemu ona pjeva. Nakon čitanja prijevoda stihova sve je počelo imati ​​smisla. Ova pjesma je kao apstraktno umjetničko djelo. Kako bismo razumjeli ili barem mogli pronaći interpretaciju za to, stihovi su od vitalnog značaja. S obzirom na činjenicu da većina gledatelja ESC-a ne govori srpski i da će pjesmu vjerojatno prvi put čuti na ESC-u, srpskom timu će biti izazov pronaći način da prenese sadržaj teksta tijekom nastupa... Ova pjesma im nije siguran, ali je hrabar izbor - bravo, Srbijo", glasio je komentar na YouTubeu, a uslijedili su i brojni drugi slični komentari.

"Srbijo, vi nikada ne razočarate! Hurricane je prošle godine bio eksplozija, a ove godine ste potpuno izašli izvan okvira! Ova mi je pjesma odmah ušla među top tri", komentirao je korisnik YouTubea.

"Kada sam prvi put čuo ovu pjesmu, mislio sam da je najgora koju je Srbija ikada poslala na Eurosong. No kasnije sam shvatio da je ovo vrsta glazbe koju još nitko nikada nije vidio na Eurosongu, ima skrivenu poruku i odlična je."

"Najbolje što je Srbija ikada poslala na Eurosong. Svaka čast. Lijep pozdrav iz Hrvatske", komentirao je obožavatelj Eurosonga iz Hrvatske.

"Gospođetina prije svega. Došla, objasnila i svi pričaju o njoj", glasio je jedan od komentara.

image

Konstrakta će predstavljati Srbiju na Eurosongu

Screenshot Youtube

"Ovo je umjetnost. Definitivno nije nešto što lako zaboravite i o čemu više nikada ne razmišljate. Ova pjesma te vuče natrag k sebi poput nevidljive sile. Bravo, curo!", glasio je jedan od komentara.

image

Konstrakta će predstavljati Srbiju na Eurosongu

Screenshot Youtube

Ana Đurić Konstrakta bila je dio benda Zemlja Gruva, a nakon toga je krenula u solo karijeru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 04:31