SVI SU JE PRIMIJETILI

Ne prestaje šokirati: Glumica crvenim tepihom prošetala samo u najlonkama i bodiju koji jedva prikriva međunožje

Izazovno pojavljivanje Kristen Stewart na crvenom tepihu uslijedilo je nakon reakcija na njezinu naslovnicu Rolling Stonesa

Kristen Stewart

 Profimedia/

Glumica Kristen Stewart privukla je pozornost na premijeri filma ‘Love Lies Bleeding‘ na Beverly Hillsu. 33-godišnja zvijezda ‘Sumraka‘ iznenadila je mnoge kad se crvenim tepihom prošetala samo u crnom bodiju koji je jedva prekrivao njezino međunožje, prozirnim crnim najlonkama i crnim štiklama.

Ležerno je skinula crni sako s ramena, a kosu je svezala u neurednu, ali elegantnu punđu.

image

Kristen Stewart

Emma Mcintyre/Getty Images/Profimedia/Emma Mcintyre/getty Images/profimedia

"Love Lies Bleeding" romantični je triler koji je režirala Rose Glass, a u kojem glume Kristen Stewart, Katy O‘Brian, Jena Malone, Anna Baryshnikov, Dave Franco i Ed Harris. Film govori o vlasnici teretane Lou (glumi je Kristen Stewart) koja se zaljubljuje u Jackie (glumi je Katy O‘Brian), bodybuildericu koja prolazi kroz grad na svom putu za natjecanje u Las Vegasu. Njihova strastvena ljubavna priča poprima mračni obrat te se zapliću u kriminalnu mrežu Louine obitelji, s Edom Harrisom, Daveom Francom i Jenom Malone koji tumače njezine rođake.

"To je nasilan film. Nasilje može biti jako zabavno u filmovima. Imali smo nevjerojatne vizualne efekte i kaskadere, a zvuk je bio genijalan. Svaki odjel je dao svoj maksimum", rekla je Glass okupljenima na Sundance Film Festivalu.

Izazovno pojavljivanje Kristen Stewart na crvenom tepihu uslijedilo je nakon što je progovorila o reakcijama na njezinu naslovnicu Rolling Stonesa.

"Postojanje ženskog tijela koje vam nameće bilo koju vrstu seksualnosti koja nije namijenjena isključivo heteroseksualnim muškarcima nešto je što ljudima nije baš ugodno i stoga sam jako zadovoljna s tim", rekla je glumica nominirana za Oscara, prenosi The Hollywood Reporter.

image

Kristen Stewart

Emma Mcintyre/Getty Images/Profimedia/Emma Mcintyre/getty Images/profimedia

Glumica je pozirala u muškim gaćama te zauzela upečatljivu ‘mušku pozu‘ dok je u pozadini teretana. "Desničari su užasnuti našom naslovnicom na kojoj je Kristen Stewart", pišu iz kultnog Rolling Stonea referirajući se na glumicu koja pozira u kožnoj jakni bez rukava te muškim gaćama, u kojima drži ruku. Američka queer glumica, koja se identificira kao biseksualka, smatra da se stvari razvijaju i idu naprijed te da je vrijeme u kojem smo neke filmove definirali kao ‘queer‘ stvar prošlosti.

"Love Lies Bleeding" bit će prikazan u kinima u Sjedinjenim Državama 8. ožujka 2024., a u Europi tek od svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 09:05