ZBOGOM, TC

Nakon teške nesreće, preminula zvijezda serije ‘Magnum‘: ‘Volim te, tata. Brinut ću o mami‘

Roger E. Mosley je glumio u više od 150 epizoda kriminalističko-avanturističke serije ‘Magnum, P.I.‘ zajedno s Tomom Selleckom

MAGNUM, P. I. (1980): John Hillerman, Larry Manetti, Roger E. Mosley i Tom Selleck

 Universal Tv - Album/Album/Profimedia

Glumac Roger E. Mosley, najpoznatiji po ulozi pilota helikoptera Theodorea "TC" Calvina u hit seriji iz 1980-ih "Magnum, P.I.", preminuo je u nedjelju, objavila je njegova kći. Imao je 83 godine.

Mosley je umro okružen obitelji nakon što se prošlog tjedna ozlijedio u prometnoj nesreći i ostao paraliziran od ramena prema dolje te je bio u kritičnom stanju.

"Nikada ne bismo mogli oplakivati ​​tako nevjerojatnog čovjeka. On bi MRZIO da bilo tko plače zbog njega. Vrijeme je da proslavimo nasljeđe koje nam je svima ostavio", rekla je njegova kći objavivši vijest o njegovoj smrti. "Volim te tata. I ti si volio mene. Teška srca govorim o ovome, ali sam jaka. Brinut ću se za mamu, tvoju ljubav koju si volio gotovo 60 godina. Dobro si me odgojio i ona je u dobrim rukama. Budi miran", dodala je shrvana kćer.

Mosley je glumio u više od 150 epizoda kriminalističko-avanturističke serije "Magnum, P.I." zajedno s Tomom Selleckom, koja se emitirala punih osam sezona od 1980. do 1988. Mosley se također pojavio u novijem ponovnom pokretanju hit serije, kao još jedan lik, John Booky, stoji na njegovoj IMDb stranici.

Osim u "Magnum, P.I.", glumio je i u sitcomu iz 1990-ih "Hangin‘ with Mr. Cooper". Također se pojavio u "Sanford and Son", "Love Boat", "Kojak", "The Rockford Files", "Starsky and Hutch" i desecima drugih TV serija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:39