COVID POZITIVNA

Nakon supruga, i Sarah Jessica Parker dobila koronu: Morala je otkazati sve nastupe

Kako ovaj bračni par glumi u novopostavljenoj broadwayskoj predstavi ‘Plaza Suite‘, show je privremeno skinut s repertoara

Sarah Jessica Parker

 Supplied By Lmk/Ipa/Ipa/Profimedia

Samo nekoliko dana nakon što se njezin suprug Matthew Broderick, ali i kolega iz broadwayskog showa "Plaza Suite" pokazao covid pozitivnim, i Sarah Jessica Parker dobila je koronu, piše New York Post. Na službenom Instagram profilu showa jučer poslijepodne obznanili su kako se večernja izvedba mora otkazati.

"Danas je bila pozitivna na covid-19, što je pokazao drugi test i potvrdio dijagnozu. S obzirom da su i Matthew Broderick i Sarah Jessica Parker pozitivni na koronu, večerašnja izvedba 'Plaza Suite' je otkazana. Producenti se ispričavaju zbog neugodnosti koje je doživjela publika", stoji u priopćenju za društvene mreže koje je uputila 57-godišnja glumica. Koliko dugo neće biti predstave, nije rečeno.

"Vijest o budućim izvedbama predstave "Plaza Suite" bit će objavljena u najkraćem mogućem roku. Svi žele Matthewu i Sarah Jessici brzi oporavak", stoji u priopćenju koje prenosi Post.

Broderick (60) pokazao se pozitivnim na koronavirus i morao se povući već u utorak iz showa, samo nekoliko sati prije izvedbe. "Plaza Suite" koja je krenula igrati u Hudson Theatreu 28. ožujka predstava je u tri čina o tri para koji svi borave u apartmanu 719 Plaze u različito vrijeme.

image

Matthew Broderick i Sarah Jessica Parker

Photo Image Press/Shutterstock Editorial/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 05:39