PRESUDILE GLASINE

Nakon što se šuškalo o njezinoj nevjeri s poznatim reperom, suprug influencerice zatražio razvod!

Vijest dolazi šest mjeseci nakon što je Bobbi zanijekala romansu s Drakeom i izbrisala podcast intervju s njim

Bobbi Althoff

 Flash/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Flash/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Cory Althoff, suprug influencerice Bobbi Althoff, podnio je zahtjev za razvod braka navodeći "nepomirljive razlike" kao razlog. Zahtjeva zajedničko fizičko i pravno skrbništvo nad njihove dvije kćeri, Islom i Lucom, prenosi Daily Mail.

Influencerica se i sama oglasila na svom Instagramu. "Koliko god sam sada tužna, toliko sam zahvalna na vremenu koje sam dobila da budem njegova žena. Naše djevojke su stvarno sretne što ga imaju za oca, a ja sam imala sreću što sam roditelj s tako nevjerojatnim ocem i osobom. Iako naš odnos nije funkcionirao kao muž i žena, uvijek ćemo biti prijatelji i uvijek ću ga voljeti", napisala je Bobbi.

Suprug influencerice naveo je 4. srpnja prošle godine kao datum njihova razdvajanja. Vijest dolazi šest mjeseci nakon što je Bobbi zanijekala romansu s Drakeom i izbrisala podcast intervju s njim netom prije nego je otkriveno da su se prestali pratiti.

Intervju iz podcasta postao je viralan u srpnju 2023., međutim, prijateljstvo ovog para naglo je prekinuto jer su obožavatelji primijetili da je epizoda podcasta misteriozno uklonjena s Bobbinog YouTube kanala "The Really Good Podcast". Mjesec dana kasnije, influencerica je progovorila o svojoj navodnoj svađi s glazbenom zvijezdom, ne govoreći o korijenu njihova sukoba, ali napominjući da njih dvoje nemaju seksualni odnos.

image

Bobbi Althoff

Mireya Acierto/Getty Images/Profimedia/Mireya Acierto/getty Images/profimedia

Inače, počele su kružiti glasine da je Bobbi bila u intimnom odnosu s reperom te da se razvodi od muža, no ona je to demantirala. Razlog glasina, naravno, bio je nagli prestanak njihova prijateljstva jer je influencerica samo dan prije nego je obrisala epizodu podcasta s reperom bila na njegovom koncertu.

U svom tipičnom sarkastičnom stilu podijelila je snimku na kojoj izgleda nimalo impresionirana na nastupu dok drugi oduševljeno plešu i pjevaju. Tada su krenuli komentari na njezin račun. "Ovo je razlog zašto ne može svatko imati utjecaj. Drake je blagoslovio njezin podcast, a evo što ona radi", rekao je tada jedan obožavatelj.

Drugi su mislili da je riječ o marketinškom potezu. Sada, kada je Cory zatražio razvod četverogodišnjeg braka, ponovno se šuška o ovoj aferi jer se smatra da je nevjera influencerice razlog njihova razilaženja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. ožujak 2024 06:44