BOLJE JOJ JE

Nakon što je zgrozila javnost ponašanjem, slavna manekenka pojavila se prvi put na crvenom tepihu - i zablistala

Nosila je crnu mini haljinu bez naramenica s izrezima, koju je uparila s cipelama u špic

Cara Delevingne u Cannesu

 Valery Hache/Afp

Nakon niza zabrinjavajućih javnih pojavljivanja, poznata manekenka i glumica Cara Delevingne ovih dana izgleda zdravo, piše Page Six.

Cara se pojavila na Fremantle Photocallu u Cannesu u ponedjeljak navečer, gdje je elegantnom kombinacijom odjeće i staloženim držanjem zapanjila okupljene.

image

Cara Delevingne u Cannesu

Valery Hache/Afp

Nosila je crnu mini haljinu bez naramenica s izrezima s prednje strane, koju je uparila s cipelama u špic i jednostavnom zlatnom ogrlicom.

Ovo je drugo pojavljivanje 30-godišnje Delevingne u javnosti otkako su se obožavatelji zabrinuli za njezino zdravlje i mentalno stanje.

Krajem prošlog mjeseca, manekenka Victoria’s Secreta viđena je na Pariškom tjednu mode na kojem su debitirali dizajni "Cara Loves Karl", nastali u suradnji s pokojnim kreativnim direktorom Chanela, Karlom Lagerfeldom.

Podsjetimo, početkom rujna, razbarušenog je izgleda dospjela na naslovnice zbog nedoličnog ponašanja u kalifornijskoj zračnoj luci Van Nuys, gdje su je paparazzi snimili kako joj noge vise kroz prozor na stražnjem sjedalu džipa.

image

Cara u zračnoj luci

Splash/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Bosa, slabašna i nervozna manekenka snimljena je kako korača po asfaltu sa psom u ruci dok je pušila cigarete, a nekoliko puta joj je ispao telefon.

image

Cara u zračnoj luci

Splash/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Delevingneina prijateljica, Margot Robbie, fotografirana je nekoliko dana kasnije kada je izgledala vidno uzrujano nakon što je napustila dom svoje prijateljice u zapadnom Hollywoodu, nakon čega su uslijedila izvješća u kojima se tvrdilo da su manekenkini prijatelji "očajnički željeli" osigurati joj pomoć.

Izvori su za TMZ rekli da su Delevingnini bližnji, uključujući i Margot Robbie, bili zabrinuti zbog nje jer se činilo da se slavna ljepotica istovremeno bori s mentalnim zdravljem i problemima koje ima u vezi zlouporabe supstanci.

image

Cara Delevingne u Cannesu

Valery Hache/Afp

Mediji su izvijestili da je 32-godišnja Robbie imala ‘dobar razlog‘ za to da bude izbezumljena zbog onoga što je navodno vidjela kad je posjetila svog prijatelja, tvrdeći da je "zagovarala" da Delevingne krene s liječenjem, odnosno, rehabilitacijom.

Naime, Delevingne nije potvrdila bori li se trenutno s ovisnošću, već je samo priznala da je u prošlosti konzumirala droge.

image

Cara Delevingne u Cannesu

Valery Hache/Afp

Međutim, ranije ove godine primijećena je kako se ponaša "stvarno pijano" na zabavi u New Yorku, nakon čega su uslijedile bizarne ludorije na crvenom tepihu Billboard glazbenih nagrada, a neki od očevidaca su je na ovogodišnjem Burning Man festivalu vidjeli kako se druži s "grupom koja se puno drogira".

image

Cara Delevingne u Cannesu

Valery Hache/Afp

Čini se da Delevingneino problematično ponašanje odražava bolna iskušenja njezine majke Pandore, bivše ovisnice o heroinu koja živi s bipolarnim poremećajem.

- Svi znaju da je njezina majka godinama zlorabila droge. Njezina je majka sretna što je živa. Cara je cijeli život provela u društvu droge. Ona dolazi iz vrlo problematične obitelji - rekao je izvor sa sjedištem u Londonu za The Post.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:18