NAJTEŽI TRENUCI

Nakon smrti sina, Sinead O‘Connor završila u bolnici: ‘Izgubljena sam bez njega i mrzim samu sebe‘

Njezina objava na društvenim mrežama zabrinula je fanove koji su se uspaničili da će si pjevačica oduzeti život

Sinéad O'Connor

 Mairo Cinquetti/AFP

Pjevačica Sinead O'Connor primljena je u bolnicu samo nekoliko dana nakon što joj je sin tragično preminuo. Pjevačica je potvrdila da je hitno prebačena u bolnicu nakon što je danima 'izgubljena' bez sina Shanea.

Shane O'Connor (17) pronađen je mrtav nakon što je nestao iz bolnice u Dublinu. Njegova je majka sinoć na društvenim mrežama objavila uznemirujuću poruku da želi "pronaći Shanea" i da "Shaneova smrt nije bila ničija krivnja osim njezine vlastite" te je njome zabrinula brojne obožavatelje.

"Žao mi je, nisam to trebala reći. Sada sam s policajcima na putu za bolnicu. Žao mi je što sam vas sve uznemirila. Izgubljena sam bez svog djeteta i mrzim samu sebe. Bolnica će mi pomoći na neko vrijeme. Ali pronaći ću Shanea, ovo je samo kratka odgoda", poručila je shrvana pjevačica, koja je svog sina opisala kao 'svjetlo svog života'.

Vlasnica hita 'Nothing compares 2 U' podijelila je svoju tugu nakon što je identificirala njegovo tijelo, rekavši: "Sada sam službeno identificirala ostatke svog sina Shanea. Uzet ću malo vremena da u miru tugujem za njim." Također je bolnici zaprijetila tužbom nakon što je Shane nestao od tamo dva dana prije smrti. Optužila ih je da su 'odbijali preuzeti bilo kakvu odgovornost' za njegov nestanak. "Neka Bog oprosti državi Irskoj jer ja to nikada neću", izjavila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 02:29