‘EASY ON ME‘

Nakon šest godina ‘šutnje‘, Adele objavila teaser nove pjesme: ‘Vratila se da bi srušila internet!‘

Crno-bijeli teaser oduševio je njezine pratitelje pa je objava na Twitteru u samo sat vremena prikupila više od 220 tisuća lajkova
Adele 
 Iamkevinwong.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Slavna pjevačica Adele konačno je izbacila novi glazbeni hit. 33-godišnja pjevačka zvijezda na svom je Twitter profilu objavila teaser za novu pjesmu "Easy on Me", koja bi trebala izaći 15. listopada.

Crno-bijeli teaser oduševio je njezine pratitelje pa je objava u samo sat vremena prikupila više od 220 tisuća lajkova.

"Vratila se da bi srušila internet...Već je to napravila...", "Konačno!", "Wow", "Vratila se kraljica popa", "Dobrodošla nazad" - samo su neki od komentara obožavatelja.

Adele nije objavila neki glazbeni uradak još od 2015. godine, a šuškanja o novom albumu koji bi se mogao zvati "30" započela su nakon što je ažurirala svoju web stranicu i na društvenim mrežama promijenila profilne fotografije.

Obožavatelji su postali sumnjičavi da se 'nešto kuha' i nakon što su diljem svijeta osvanuli jumbo plakati i svjetlosne projekcije s natpisom "30". Mnogi smatraju da bi upravo to mogao biti naziv njezina četvrtog studijskog albuma, budući da je do sada objavila albume "19" (2008.), "21" (2011.) i "25" (2015. godine).

Postoji velika vjerojatnost da će se sljedeći zvati "30" jer je Adele imala toliko godina kada se razišla s bivšim suprugom Simonom Koneckim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:37