TREBA VOLJETI SEBE

Nakon priznanja da nikada nije voljela svoje tijelo, Megan Fox istaknula obline i malo toga prepustila mašti

Fox se nedavno vratila na društvene mreže nakon što je nestala poslije svađe s ponovno aktualnim zaručnikom Machine Gun Kellyjem

Megan Fox

 Justinpalmer_ldn/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Justinpalmer_ldn/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Ace of Cups + The Star", napisala je 37-godišnja glumica Megan Fox, uz zavodljivu fotografiju na Instagramu u nedjelju, referirajući se na kombinaciju tarot karti koje imaju pozitivno značenje. Ace of Cups simbolizira obilje ljubavi, emocionalnu ispunjenost i nove početke u ljubavnim odnosima. The Star predstavlja nadu, inspiraciju i duhovno prosvjetljenje.

Fotografija prikazuje Megan kako leži na kauču i ostavlja malo toga mašti u jedva vidljivom crnom gornjem dijelu bikinija s visokim izrezom, koji se pak podudara s donjim dijelom. Ostala je jednostavna s dodacima i odabrala nekoliko zlatnih narukvica dok je pokazivala svježu ružičastu manikuru.

Druga fotografija u postu prikazuje Fox kako gleda prema objektivu kamere dok stoji ispred oceana.

- Imam tjelesnu dismorfiju. Nikada sebe ne vidim onako kako me drugi vide, rekla je zvijezda filma "Transformeri" za Sports Illustrated u intervjuu za izdanje kupaćih kostima za 2023. godinu.

- Nikada nije bilo trenutaka u mom životu kada sam voljela svoje tijelo, nikada, nikada", priznala je.

Fox se nedavno vratila na društvene mreže nakon što je deaktivirala svoj račun poslije svađe s ponovno aktualnim zaručnikom Machine Gun Kellyjem.

image

Machine Gun Kelly i Megan Fox

Timmie/Goff Photos/Profimedia/Timmie/goff Photos/profimedia

Podsjetimo, u veljači su se pojavile glasine o njihovu prekidu kada je Fox izbrisala sve svoje fotografije s 33-godišnjem pjevačem na Instagramu. Fox je tada zagonetno opisala objavu riječima "Možeš osjetiti nepoštenje/to je svuda u tvom dahu".

Glasine o prekidu dodatno su se rasplamsale kada je glumica objavila da ju je MGK zaprosio u siječnju 2022. godine, a ona je skinula svoj zaručnički prsten nakon svađe na društvenim mrežama.

Nedavno su strani mediji pisali da par radi na obnovi svoje veze, ali da neće uskoro stati pred oltar.

- Polako rade na pomirenju, ali on je i dalje potpuno u nezgodnoj situaciji, rekao je izvor za People prošlog mjeseca.

Izvor tvrdi da MGK radi sve što može da bi je osvojio natrag.

- On radi sve što može. Ona ga stavlja na kušnju. Ipak, njihov odnos još uvijek nije zdrav i njihovi prijatelji ne vjeruju da će to trajati, nastavlja izvor.

Par koji često pokazuje svoju ljubav u javnosti upoznao se u ožujku 2020. godine dok su snimali film "Midnight in the Switchgrass", usred Meghanine rastave od Briana Austina Greena.

image

Machine Gun Kelly and Megan Fox in Midnight in the Switchgrass

Efo Films - Album/Album/Profimedia/Efo Films - Album/album/profimedia

Megan ima troje sinova s bivšim suprugom, dok MGK ima jednu kćer s bivšom partnericom Emmom Cannon.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:59