KEANU I ALEXANDRA

Nakon poljupca na crvenom tepihu svi opet pričaju o djevojci ‘najljepšeg muškarca Hollywooda‘, evo tko je ona

Umjetnica i glumac navodno su se upoznali 2009., a prvi put zajedno su surađivali 2011. na slikovnici za odrasle ‘Ode to Happiness‘

Alexandra Grant i Keanu Reeves

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Alexandra Grant (50) i Keanu Reeves (58) u subotu su se pojavili na MOCA Gali 2023. u Muzeju suvremene umjetnosti u Los Angelesu i naravno - bili su glavna atrakcija na crvenom tepihu, gdje su spremno pozirali fotografima, a nisu se libili ni poljubiti pred brojnim objektivima.

Glumac, kojeg već godinama zovu "najljepšim dečkom Hollywooda", rijetko govori o svom privatnom životu pa nije ni čudo što se svako njegovo pojavljivanje s djevojkom u javnosti iščekuje s velikim nestrpljenjem.

image

Alexandra Grant i Keanu Reeves

Alberto E. Rodriguez/Getty Images/Profimedia/Alberto E. Rodriguez/getty Images/profimedia

O njihovoj ljubavi nema previše detalja, no zna se da su Grant i Reeves godinama prije nego što su započeli vezu bili vrlo dobri prijatelji.

Alexandra je umjetnica i filantropkinja, rođena je u Ohiju, a živi u Los Angelesu. Nakon što je 1994. godine diplomirala povijest i studijsku umjetnost na koledžu Swarthmore, svoje skulpture, slike, crteže i videoradove izlagala je diljem svijeta. A kako se Keanu, uz glumu, bavi i poezijom, nije ni čudo što su se ove dvije umjetničke duše povezale i na intimnoj razini.

Alexandra je odrastala u Meksiku, Španjolskoj i Francuskoj, a 2008. osnovala je filantropski projekt "grantLOVE", koji proizvodi i prodaje originalna umjetnička djela i izdanja u korist umjetničkih projekata te umjetničkih neprofitnih organizacija.

Umjetnica i glumac navodno su se upoznali 2009., a prvi put zajedno su surađivali 2011. na slikovnici za odrasle "Ode to Happiness". Knjiga je bila uspješna, što je potaknulo dvojac da 2016. zajedno naprave i svoju drugu knjigu, "Shadows". Osim toga, Alexandra je fotografirala Keanua dok je on snimao blockbuster "John Wick".

image

Alexandra Grant i Keanu Reeves

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Par je 2017. osnovao i zajedničku izdavačku tvrtku X Artists’ Books, s fokusom na "neobične suradnje" i knjige kojima "je zapravo teško odrediti žanr", prenosi Daily Mail.

Prije nego što su svijetu potvrdili svoju vezu, par su zajedno fotografirali na reviji Saint Laurent Mens Spring Summer u Malibuu.

A iako privatan život očito želi zadržati što dalje od očiju javnosti, Reeves je ranije ove godine u intervjuu za The People ipak spomenuo svoju partnericu. Naime, kad su ga pitali da opiše "svoj posljednji trenutak blaženstva", on odgovorio:

- To je bilo prije nekoliko dana s mojom dušom. Bili smo u krevetu. Bili smo povezani... Smijali smo se i hihotali. Osjećam se odlično. Bilo je jako lijepo biti zajedno - ispričao je.

Podsjetimo, Reevesova najznačajnija veza bila je s glumicom Jennifer Syme. Počeli su se viđati 1998., a godinu dana kasnije Syme je zatrudnjela s njihovom kćeri Avom. Nažalost, djevojčica je rođena mrtva s osam mjeseci, a godine 2001. Jennifer je, u dobi od samo 28 godina, poginula u prometnoj nesreći u Los Angelesu.

image

Alexandra Grant i Keanu Reeves

Michael Tran/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 18:03