NOVI ŽIVOTNI PUT

Nakon opasnog vađenja silikona iz stražnjice, reality zvijezda progovorila i o celibatu: ‘Mislim, budimo realni...‘

Bivša je striptizeta šokirala javnost vađenjem implantata iz grudi i stražnjice te uvođenjem Isusa i vjere u svoj život

Blac Chyna

 Profimedia/

Nakon brojnih fizičkih promjena, poput vađenja implantata iz pojedinih dijelova tijela i napuštanja OnlyFansa, nekadašnja striptizeta i model te reality zvijezda Blac Chyna otkrila je planira li uključiti i celibat u svoj "put koji će joj promijeniti život".

image

Blac Chyna u veljači 2023.

Image Press Agency/Ddp Usa/Profimedia

- Ne - jednostavno je odgovorila na pitanje hoće li se suzdržati od seksa tijekom gostovanja u podcastu "Sway‘s Universe", prenosi Page Six.

Nakon što je prasnula u smijeh, bivša striptizeta, koja je u međuvremenu postala reality TV zvijezda, našalila se da "za sada ne pokušava imati nekakav stav o celibatu". Chyna je zatim podijelila isječak iz intervjua na svojoj Instagram priči uz poruku da "mora ipak biti realna".

image
Raak/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Iako influencerica, a ujedno i model, čije je pravo ime Angela Renée White, ne planira u skorije vrijeme provesti život u celibatu, odnosno odreći se seksa, postoje mnoge druge stvari kojih se odrekla.

Prošli mjesec je 34-godišnja Chyna otkrila da se podvrgnula operaciji smanjenja grudi i stražnjice.

image

Blac Chyna na ovogodišnjim Grammyjima

Robyn Beck/Afp

- Samo želim da sve dame znaju ovo: nemojte ići na ​​injekcije silikona jer se možete razboljeti, možete umrijeti, imati komplikacije i sve te druge lude stvari - rekla je ova majka dvoje djece u videu na Instagramu, dodajući da je imala 19 godina kada je počela "ubrizgavati ​​silikone u zadnjicu".

Nakon operacije, Chyna je podijelila video na kojem leži u krevetu sa zavojima po cijelom tijelu. Otkrila je da je zahvat, koji obično traje četiri sata, trajao gotovo devet sati. Također, nedavno je putem Instagrama otkrila da je “ponovno rođena” nakon što se krstila na svoj rođendan i tako prihvatila vjeru u svoj život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:24