ISPRIČAO SE

Nakon okršaja s Eminemom, javio se Snoop Dogg: ‘Moj cilj je bio da ga natjeram na sukob‘

‘Stvar je u tome da mi jako volimo hip-hop, i uvijek smo vrlo kompetitivni‘ - rekao je Snoop
 DJ Snoopadelic (aka Snoop Dogg)
 Frederic J. Brown/AFP

Završio je rat između Snoop Dogga i Eminema, a glavni akter pomirenja bio je Snoop. Dvojac će se tako mirno moći pripremati za nastup u poluvremenu Super Bowla sljedeće godine, angažmanu iz snova za američke glazbenike.

Snoop Dogg je, naime, prošle godine naljutio Eminema rekavši da on ne spada na top listu 10 najboljih repera svih vremena.
Tijekom gostovanja u iznimno popularnoj radijskoj emisiji "The Breakfast Club radio show" objasnio je da je problem riješen. Glazbenik kojem je pravo ime Cordozar Broadus Jr. otkrio je da se u međuvremenu ispričao prijatelju zbog svojeg komentara.

image
Eminem
@stanistheone Instagram

- Čovječe, ja volim Eminema. Stvar je u tome da mi jako volimo hip-hop, i uvijek smo vrlo kompetitivni. I volimo se sukobljavati, tako da je moj cilj i bio da ga natjeram na sukob - izjavio je.

- Mi smo braća, mi smo obitelj i učimo cijeniti jedan drugoga zbog onog što radimo. Imali smo dug razgovor o tome koliko se međusobno cijenimo, ali i o načinu na koji javno govorimo jedan o drugome. Osjećao sam se loše. Ispričao sam mu se. Zna da radim na sebi, da se trudim poboljšati. I griješim. Nisam savršen, ja sam Snoop Dogg, dodao je popularni glazbenik.

Dvojac će se na pozornici na SoFi stadionu u Los Angelesu, u veljači 2022. godine, priključiti svojem mentoru Dr. Dreu, a nastupit će i Kendrick Lamar te Mary J. Blige.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:57