PREGOVARALI 12 SATI

Nakon maratonskog sastanka, Piqué prelomio i Shakiri dao blagoslov za preseljenje s djecom u SAD

Nedavno umirovljeni španjolski nogometaš moći će provoditi deset dana u mjesecu s djecom, kao i sva tri razdoblja američkih praznika

Shakira

 Mediapunch/face To Face/Face To Face/Profimedia/Mediapunch/face To Face/face To Face/profimedia

Kolumbijska pjevačica Shakira (45) zaštitno je lice nove Burberryjeve glamurozne, božićne kampanje nazvane "The Night Before", a snimila ju je s nigerijskim pjevačem Burna Boyem.

Pop zvijezda u seksi blaganskom editorijalu pokazala je nevjerojatnu figuru u pripijenoj haljini ukrašenoj svjetlucavim srebrnim detaljima s perlama, a na drugom setu fotografija pozirala je u baloneru i kombinezonu s prepoznatljivim kariranim printom s potpisom spomenutoga brenda.

Kampanja je predstavljena svega nekoliko sati nakon što su Shakira i njezin bivši partner, španjolski nogometaš Gerard Piqué (35), potvrdili da su postigli dogovor o skrbništvu nad djecom. Tako su izbjegli sudsku parnicu, a sportaš je pjevačici dao i blagoslov za preseljenje s djecom u Miami, kamo bi Shakira i dječaci trebali otići već sljedeće godine.

Kako piše Daily Mail, bivši par, koji se razišao u lipnju, održao je maratonski 12-satni sastanak sa svojim odvjetnicima, a na njemu su dogovorili sve detalje oko skrbništva nad sinovima Milanom (9) i Sashom (7).

- Potpisali smo sporazum koji jamči dobrobit naše djece i koji će biti ratificiran na sudu kao dio puke formalne procedure. Naš jedini cilj je pružiti našim sinovima najveću sigurnost i zaštitu pa stoga vjerujemo da će javnost pritom poštivati njihovu privatnost u mirnom okruženju - priopćili su bivši partneri nakon sastanka.

Španjolac, koji se nedavno povukao iz svijeta nogometa, shvaća Shakirinu želju da se preseli u grad u kojemu je prije živjela i gdje se nalazi velik dio njezine obitelji. Prema uspješno postignutom dogovoru, Gerard će moći provoditi deset dana u mjesecu s djecom, kao i sva tri razdoblja američkih praznika, osim Božića i ljetnih praznika 2023. godine.

- Ovoga Božića roditelji će izmjenjivati skrbništvo po principu 50% prema kalendaru regionalne katalonske vlade, a u nadolazećim godinama to će činiti prema školskom kalendaru djece - priopćeno je.

- Djeca će ove blagdane provesti u Barceloni, ali čim počne 2023., nogometaš će se oprostiti od njih i prihvatiti bolnu žrtvu kako mališani ne bi doživjeli još traumatičniju razdvojenost roditelja. Ali moći će prijeći Atlantski ocean da ih vidi kad god poželi. Troškove će snositi oboje roditelja - prenose španjolski mediji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:04