HEIDI U DRAMI

Nakon kćeri, sad i sin slavne manekenke napušta dom: ‘Brzo rastu, stalno se bojim za njih‘

Najstarija kći Leni iz braka s Flavijem Briatoreom već je na fakultetu, a sad je na redu sin Henry iz braka sa Sealom

Heidi Klum

 Angela Weiss/Afp

Slavna manekenka Heidi Klum oglasila se na društvenim mrežama slatkom fotografijom kojom je otkrila kako njezin sin Henry koji je nedavno navršio 17 godina kreće na fakultet.

Klum je Henryja rodila dok je bila u braku s bivšim suprugom, pjevačem Sealom, s kojim ima i 15-godišnjeg Johana te 12-godišnju Sulolu. Par se razišao 2014. godine, a manekenka ima i kćer Leni (18) koju je dobila s bivšim partnerom Flavijem Briatoreom.

Na fotografiji povodom Henryjevog odlaska na fakultet drži se za ruke sa svojim sadašnjim suprugom Tomom Kaulitzom.

- Večer roditelja i nastavnika, druga runda - napisala je ispod fotografije i tako otkrila da nakon Leni, koja već studira u New Yorku, i njezin najstariji sin odlazi iz obiteljskog gnijezda.

Na Henryjev prošli rođendan, Klum je podijelila fotografiju sina s aparatićem za zube koji se široko smiješi dok ga ona grli, no ubrzo ju je uklonila.

Tijekom nedavnog pojavljivanja u emisiji "The Late Show" voditelja Jamesa Cordena, poznata manekenka govorila je o tome koliko je za nju izazovno gledati svoju djecu kako odrastaju.

Pričala je o odlasku 18-godišnje kćeri Leni te koliko je za nju cijeli proces njihova odrastanja izrazito težak.

image

Leni i Heidi Klum

Angela Weiss/Afp

- Sad već imaju auto i voze se, a to je za mene teško. Onda se sele što mi je još teže. Konstantno sam u strahu - priznala je manekenka.

Vraćajući razgovor na najstariju kćer Leni, Corden ju je upitao koliko često je zove, na što je Klum odgovorila kako ju je ovoga vikenda zvala svaka dva sata.

- Pitam se zašto me jednostavno ne nazove - rekla je.

- Sad želim imati i broj od njezine cimerice tako da mogu nju zvati ako se Leni ne javi, a onda ću uzeti i kontakt od susjeda kako bih ih mogla zvati - objasnila je.

image

Heidi Klum i Seal 2010.

Hubert Boesl/Dpa Picture-alliance Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 17:47