IZNENAĐUJUĆI POTEZ

Nakon borbe s depresijom, Simon Cowell radi na novom reality showu i traži sljedeći One Direction

Nakon ukidanja X Factora, glazbeni mogul radi na nečemu posve drugačijem od svega dosad viđenog i zbog toga je potpuno ushićen

Simon Cowell

 Itv/supplied By: Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia/Itv/supplied By: Goffphotos.com/goff Photos/profimedia

Simon Cowell spreman je za senzacionalni povratak u format reality TV-a i nagađa se kako će pokrenuti seriju "prilično drugačiju od svega što je ranije radio". Glazbeni mogul navodno traži sljedeće Little Mix, Fifth Harmony i One Direction.

Za 63-godišnjaka se smatra da "na nečemu radi" i da se osjeća "ushićen zbog izazova" uoči novog izdanja. X Factor je prekinut 2018. nakon 15 sezona, a Simon je prekinuo suradnju s izdavačkom kućom Syco 2022. godine.

Unatoč njegovom odlasku i kasnijem zatvaranju izdavačke kuće, Cowell je još uvijek spreman za ovaj iznenađujući potez unutar glazbene industrije.

"U pripremi je nešto neizbježno, što je vrlo različito od onoga što smo vidjeli prije. Da, to će vjerojatno uključivati ​​sastavljanje nove grupe", rekao je insajder za MailOnline. U istom se tekstu tvrdi da je Cowell "očito i dalje žestoko predan svojoj glazbenoj karijeri". Sve se odvilo nakon njegovog novog pothvata s Universal Music Publishing Group.

"Ne postoji ništa važnije od sjajne pjesme", rekao je Simon nakon pokretanja tvrtke Syco Publishing uz nadu da će potpisati ugovore i poticati tekstopisce, radeći s umjetnicima kao što su Lucy Spraggan, James Arthur i Camila Cabello.

Novi poslovni potezi uslijedili su nakon što je Cowell priznao da žali što nije započeo s terapijom 20 godina ranije s obzirom na to da je patio od depresije, a nije tražio pomoć.

U novom podcastu The Mirror‘s Men in Mind, Simon je priznao: "Kad vidim svoje prijatelje, prva stvar o kojoj pričam je kako je terapija imala tako super pozitivan učinak na moj život".

Novinaru Mirrora Cowell je u razgovoru također otkrio: "Volio bih da sam ovo učinio prije 10 ili 20 godina... kao da mi je teret pao s ramena. Godinama sam patio od depresije... ali to je bilo nešto za što bih pomislio, ‘Pa, to je moja karakterna osobina. Padne mi raspoloženje‘, i tako se s time nosiš."

Cowell je otvoreno govorio i za američku TV emisiju Extra u utorak navečer kao nastavak na priču iz Men In Mind. Objasnio je da je odlazak na terapiju imao višestruke koristi u različitim aspektima njegova života, uključujući i njegov odnos sa zaručnicom Lauren Silverman.

image

Simon Cowell i Lauren Silverman

Justinpalmer_ldn/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Justinpalmer_ldn/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Bilo je dobro za oboje. Zapravo, u to smo sve oboje ušli... Bio je jedan trenutak kad smo bili zajedno na terapiji i kad sam pogledao lica dvojice terapeuta izgledali su zapanjeno... i kad smo izašli van, oboje smo pukli i rekli, ‘Bože, što oni sad misle?‘", ispričao je u emisiji, dodajući: "Razgovarao sa svojim terapeutom nakon toga i on mi je rekao, ‘Iskreno, Simone, to nije ništa strašno‘, ali zdravo je otići negdje i izbaciti sve to iz sebe".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:42