NICKI MINAJ

Nakon antivakserskih izjava, slavna reperica dobila koronu: ‘Cijepit ću se zbog putovanja‘

Slavna američka reperica Nicki Minaj morala je propustiti Met Galu jer je pozitivna na koronavirus
Nicki Minaj
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Slavna američka reperica Nicki Minaj morala je propustiti Met Galu jer ima koronu. 38-godišnja reperica na društvenim je mrežama otkrila da je pozitivna na koronavirus, a također je svojim obožavateljima poručila da i dalje "provodi istraživanje" o cjepivu.

Obrušila se i na organizatore Met Gale zbog njihovih zahtjeva za cijepljenjem. "Ako se cijepim, to neće biti za Met Galu", rekla je glazbenica. No, kasnije se ipak smekšala pa je rekla kako će se cijepiti kad to bude potrebno zbog putovanja i turneja. "To ću napraviti kad dovoljno istražim cijelu stvar", dodala je.

Nakon toga su stvari postale još luđe jer je s fanovima podijelila informaciju da je "prijatelj njezine rođakinje" postao "impotentan" nakon što se cijepio te da su mu navodno su natekli testisi. Medicinski stručnjaci brzo su opovrgnuli njezine navode. "Nije istina da je cjepivo protiv bolesti COVID-19 povezano s neplodnošću, bilo kod muškaraca ili žena", rekla je dr. Leana Wen.

Kad su se obožavatelji požalili kako je gotovo godinu dana nisu vidjeli u javnosti, odbrusila im je da ima malo dijete te da nije imala dadilje tijekom pandemije koronavirusa. Također je dodala kako ne želi riskirati sa zdravljem samo zato da bi "bila viđena na eventima."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:37