IVANA ŠPANOVIĆ

Najzgodnija srpska sportašica pozirala u bikiniju, fanovi se polijevaju hladnom vodom: ‘Dva su oka premalo da te se nagledamo‘

Ovih dana lijepa Ivana trenira i priprema se za nastup na ljetnim Olimpijskim igrama

Ivana Španović

 Instagram/Ivana Španović

Srpska atletičarka Ivana Španović slovi za jednu od najzgodnijih sportašica na svijetu, a kada pogledate njezine fotografije na društvenim mrežama bit će vam jasno i zašto.

Ovih dana lijepa Ivana trenira i priprema se za nastup na ljetnim Olimpijskim igrama, a to je prilikom objavila i nekoliko fotografija u kupaćem kostimu. Time su njezina utegnuta figura i zavidni mišići došli do izražaja, a Ivana ne skida osmijeh s lica.

"Dva su oka premalo da te se nagledamo", "Boginja", "Kakva žena", Wow", samo su neki od brojnih komentara na njezinu objavu.

Podsjetimo, Ivana se prošle godine našla u središtu pozornosti regionalnih medija zbog svojih ljubavnih problema. Nakon dvije godine braka, razvela se od fitness trenera Marka Vulete, a navodno im je bračna kriza trajala oko pola godine. No, uspjela je odvojiti privatno od poslovnog te je za vrijeme bračnih problema osvojila Zlatnu medalju u skoku u dalj na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti.

image

Ivana Španović i Marko Vuleta

Instagram/ivana Španović/

Dok su još bili zajedno, pojavio se novi problem - na jednoj je stranici za odrasle osvanula njezina snimka. I dok su neki očekivali snimku seksa, bila je riječ o snimci na kojoj preskače prepone.

Prije Novosađanina, Ivana je bila 10 godina s Vladimirom Kumrićem, za kojeg se i zaručila, no prekinuli su 2019. godine. Danas je fokusirana na sportske uspjehe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 11:17