ZLATNI GLOBUSI

Najveći modni promašaji na crvenom tepihu: Glave su se okretale iz potpuno krivih razloga...

Dobitnici Zlatnog globusa su se oglašavali iz svojih domova, a i oni koji su kročili na creni tepih propustili su zabljesnuti
Zlatni globus
 Instagram/AFP

Ovogodišnja dodjela Zlatnih globusa po mnogočemu nije bila ni sjena prošlogodišnjih nagrada dok još nije bilo koronavirusa. Aplikacija 'Zoom' dominirala je te večeri, bilo je tehničkih problema, zvuk je povremeno bio loš, ni slika baš nije bila blistava.

Dobitnici su se oglašavali iz svojih domova, a i oni koji su sa sigurnom distancom kročili na crveni tepih u Los Angelesu propustili su zabljesnuti garderobom.

Bilo je tu pregršt modnih promašaja, uključujući glumicu Cynthiu Erivo odjevenu u Valentinovu kričavo-zelenu haljinu za kojom su se okretale glave, ali iz sasvim pogrešnih razloga. U istoj kategoriji našla se i Rosamund Pike s neobičnom haljinom Alexandera McQueena.

image
Cynthia Erivo
Christopher Polk/NBCUniversal/AFP

Čak su i voditeljice Tina Fey i Amy Poehler, koje su se javljale iz New Yorka i Los Angelesa, pri čemu su ih na ekranu spojili tehničkim trikovima, kiksale modnim odabirom. Obje su bile odjevene kombinaciju koja nimalo nije laskala njihovoj liniji.

image
Tina Fey i Amy Poehler
/NBCUniversal/AFP

U galeriji donosimo neke od ovogodišnjih najvećih modnih kikseva:

image
Bryce Dallas Howard
Peter Kramer/NBCUniversal/AFP
image
Awkwafina
Christopher Polk/NBCUniversal/AFP
image
Maya Rudolph
Todd Williamson/NBCUniversal/AFP
image
Tina Fey
Peter Kramer/NBCUniversal/AFP
image
Cynthia Erivo
Todd Williamson/NBCUniversal/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:03