CHARLENE OD MONAKA

Najtužnija princeza na svijetu progovorila o zdravstvenim problemima: ‘Osjećam manje bola...‘

U intervjuu je progovorila i o budućim ulogama svoje djece koju ima s princem Albertom

Princeza Charlene i princ Albert od Monaka

 Valery Hache/Afp

Princeza Charlene od Monaka poznata je kao ‘najtužnija princeza na svijetu‘, a sada je za lokalne novine Monaco Matin progovorila o svojim zdravstvenim problemima koji su je udaljili od kneževine.

"Prvo bih željela reći da se danas osjećam puno bolje nego posljednjih godina. Osjećam manje bola i imam puno više energije", rekla je Charlene i dodala: "Nastavljam s oporavkom, želim ponovno uspostaviti ravnotežu. I dalje će trebati vremena, ali ja sam sretna. Moja obitelj i oni koje volim moja su stijena. Približavam se budućnosti, korak po korak, dan po dan."

image

Princeza Charlene od Monaka

Eric Gaillard/Afp

U intervjuu je progovorila i o budućim ulogama svoje djece koju ima s princem Albertom te je dodala da su rođeni s odgovornostima i dužnostima, ali i da još uvijek uče o svojim kraljevskim ulogama.

"Kad moramo ići na neki događaj s mojim suprugom princem Albertom, objašnjavamo im kakva je priroda tog događaja, ceremonije. Oni na svole pratiti, nas četvero uživamo što sve to radimo zajedno. Ali kao što sam rekla, oni su još mladi, nastavljaju nas promatrati, učiti - prije nego što im sve to postane prirodno", objasnila je.

Naglasila je i da njezina djeca imaju svoj zajednički jezik da se vole i međusobno štite. "Moram reći da je to prilično jedinstvena veza i vidim tu posebnost koju blizanci dijele", zaključuje princeza, koja je nedavno viđena sa suprugom na jednoj božićnoj zabavi, a tad joj se čak pojavio i osmijeh na licu.

image

Princeza Charlene i princ Albert od Monaka

Cardinale Stephane/pool/abaca/Abaca Press/Profimedia/Cardinale Stephane/pool/abaca/abaca Press/profimedia
image

Princeza Charlene od Monaka

Profimedia/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:09