SUDBONOSNO ‘DA‘

Najstrastveniji slavni par u tajnosti se vjenčao u Las Vegasu: ‘Ušetali su u rano jutro...‘

Imali su svadbenu ceremoniju u kapelici u Las Vegasu i sada su službeno u braku, tvrde bliski izvori

Kourtney Kardashian i Travis Barker 

 Angela Weiss/AFP

Reality zvijezda Kourtney Kardashian i Travis Barker sudjelovali su na dodjeli Grammyja i u potpunosti iskoristili tu večer.

Iste noći imali su svadbenu ceremoniju u kapelici za vjenčanja u Las Vegasu i sada su službeno u braku. Sa sobom su poveli svog fotografa i osiguranje, prenosi TMZ.

Izvori bliski paru kažu da su ušetali tamo oko 1.30 sati ujutro te su imali dozvolu za brak i predočili je vlasniku kapelice, koji je također bio svjedok. Rečeno im je da im je važno da Elvisov imitator vodi vjenčanje pa ih je Elvis proglasio mužem i ženom. Mnogi se sada pitaju je li vjenčanje održano zbog hitnog razloga poput trudnoće ili su baš htjeli da to bude u Las Vegasu.

image

Kourtney Kardashian i Travis Barker

David Livingston/AFP

Naime, obožavatelji su nakon dodjele počeli raspravljati o trudnoći jer su uočili "trbuščić" koji se isticao u crnoj uskoj haljini. U trileru za "The Kardashian on Hulu" otkrili su da žele dijete, a od tada su fanovi na oprezu i sve pomno prate.

Podsjetimo, Travis je u listopadu prošle godine zaprosio Kourtney u jednom hotelu u Montecitu u Kaliforniji. To je prvi brak za Kourtney, koja nikada nije rekla "da" bivšem partneru Scottu Disicku, unatoč tome što imaju troje djece. Travisu je ovo treći brak, a izgleda da je konačno pronašao svoju posebnu osobu u Kourtney, jednom prilikom je rekao da "zauvijek nije dovoljno dugo" s njom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 20:53